Παρασκευή 18 Μαΐου 2012

Στην επιτροπή Αδειοδότησης Αθανασιάδης-Κόντης!

Την επόμενη εβδομάδα εξετάζονται οι φάκελοι των ομάδων.
Στην επιτροπή Αδειοδότησης Αθανασιάδης-Κόντης
Πολλές φορές έχουμε αναφερθεί στο γεγονός ότι δεν υπάρχει χρόνος για χάσιμο σε σχέση με την αδειοδότηση. Για αυτό έχουμε σημειώσει ότι  δεν μπορεί ο ΑΡΗΣ να περιμένει να σωθεί από διοικήσεις Πρωτοδικείου, εισιτήρια διαρκείας του κόσμου και ΛΟΓΙΑ.
Χρειάζονται ΧΡΗΜΑΤΑ και αποδείξεις πληρωμών. Σήμερα ο Θανάσης Αθανασιάδης και ο Γιάννης Κόντης βρέθηκαν ενώπιον της επιτροπής Αδειοδότησης που καλεί τις ομάδες για διάφορες διευκρινήσεις. Τα «ραντεβού» αυτά  ήταν προγραμματισμένα από την ημέρα κατάθεσης των φακέλων και εκτός από τους ανθρώπους του ΑΡΗ, κλήθηκαν και οι εκπρόσωποι άλλων ομάδων.
Ο φάκελος του ΑΡΗ όπως κατατέθηκε είναι πλήρης, αλλά προέκυψε το θέμα με το Λάκκωμα και την απόφαση της ΕΕΑ που πρέπει επίσης να διευθετηθεί άμεσα. Με χρήματα κι αυτό. Ο πλήρης όμως φάκελος πρέπει να ακολουθηθεί από την τήρηση των διακανονισμών. Και για αυτό χρειάζονται ΧΡΗΜΑΤΑ και μόνο. Όποιος δεν το καταλαβαίνει και προτείνει σωτηρία… στα λόγια ποντάροντας στην δικαιολογημένη δυσαρέσκεια του κόσμου και την κάκιστη φετινή πορεία, πρέπει να αντιληφθεί ότι… πρόκριση τέτοιων προτάσεων οδηγεί στην καταστροφή.
Επί της ουσίας οι φάκελοι των ομάδων θα ξεκινήσουν να εξετάζονται την επόμενη εβδομάδα και προφανώς οι ομάδες θα ενημερωθούν για τις τυχόν ελλείψεις για να τις καλύψουν και να μην έχουν πρόβλημα. Είναι γνωστό ότι υπάρχουν ομάδες μεγάλες σαν τον ΠΑΟ και την ΑΕΚ που έχουν τεράστιες ελλείψεις και έχουν πάρει σιωπηρή παράταση για να τις καλύψουν και αναμένεται με ενδιαφέρον να διαπιστώσουμε τι θα συμβεί τελικά.
Πάντως για τον ΑΡΗ η ενημέρωση που υπάρχει από την ΕΠΟ είναι ότι ο φάκελος θα εξεταστεί στις 22 Μαίου και αντιλαμβάνεται ο καθένας ότι το βράδυ της Δευτέρας (21 Μαίου) πρέπει να έχει δοθεί ΕΜΠΡΑΚΤΗ ΚΑΙ ΜΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΛΥΣΗ στο θέμα της ΠΑΕ και της επόμενης μέρας.
Πηγή: Allaboutaris.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: