Παρασκευή 18 Μαΐου 2012

«Μπλόκο» της Σάντος στην Αργεντινή!!

Το πρώτο βήμα για την πρόκριση στους «4» του Κόπα Λιμπερταδόρες έκανε η Βελέζ κερδίζοντας με 1-0 τη Σάντος, η οποία είναι κάτοχος του τροπαίου.
Στο 35ο λεπτό ο Εμιλιάνο Πάπα σέντραρε και ο 30άχρονος επιθετικός, Ιβάν Ομπόλο, πέτυχε το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης με κεφαλιά. Οι Αργεντινοί θα μπορούσαν να μεγαλώσουν τη διαφορά απέναντι στην «άψυχη» Σάντος, αλλά αρκέστηκαν στο 1-0 ενόψει του επαναληπτικού.
Άλλωστε η Βελέζ ήταν ανώτερη και οι φιλοξενούμενοι επέδειξαν προσήλωση στα αμυντικά τους καθήκοντα, παρά το 1-0, το οποίο προφανώς θεώρησαν θετικό. Μέχρι και ο Νεϊμάρ βοήθησε περισσότερο στην άμυνα και άφησε στην άκρη, για ένα 90λεπτο, τις περίτεχνες ενέργειες, που συνηθίζει.
Τα ξημερώματα της επόμενης Πέμπτης (24/05) θα διεξαχθεί ο δεύτερος αγώνας της σειράς, ο οποίος θα κρίνει την ομάδα, που θα πάρει την πρόκριση. Πάντως οι κάτοχοι του τροπαίου θα ξεκινήσουν το ματς με μειονέκτημα ενός γκολ.
Βελέζ Σάρσφιλντ: Μπαροβέρο, Πάπα, Κουμπέρο, Ντομίνγκεζ, Περούτσι, Ζαπάτα, Φερνάντεζ, Καμπράλ (85' Μπέγια), Κέρο (90' Καντέρος), Ομπόλο, Μαρτίνεζ (90' Ραμίρεζ).
Σάντος: Ραφαέλ, Ενρίκε, Έντου Ντρασένα, Ζουάν, Ντουρβάλ, Ελάνο (74' Φελίπε Άντερσον), Αρούκα, Αντριάνο, Γκανσό, Κάρντετς (57' Μπόργκες), Νεϊμάρ.






πηγή: onsports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: