Παρασκευή 18 Μαΐου 2012

"Φέρτε τα και πάρτε τον"

Λίγο ως πολύ, αυτή είναι η στάση του ΠΑΟΚ μπροστά στα σενάρια που αναπτύσσονται περί ενδιαφέροντος άλλων συλλόγων για τον Ντάριο Κρέσιτς, ο οποίος προτείνεται εδώ κι εκεί από τον μάνατζέρ του.
"Φέρτε τα και πάρτε τον"
Ο Κρέσιτς, όπως λέγεται από το περιβάλλον του, δεν θέλει κατ΄ανάγκην να φύγει από τον ΠΑΟΚ. Έχει μεγάλη εμπιστοσύνη στον εαυτό του και πιστεύει πως μπορεί να παίξει σε πολύ υψηλό επίπεδο, χτυπώντας συστηματικά την πόρτα της Εθνικής του ομάδας και μέσω αυτής εκείνη κάποιων μεγάλων ευρωπαϊκών συλλόγων. Για να γίνει αυτό, όμως, πρέπει και να παίζει και το γεγονός ότι έχει βρεθεί πάλι στη σκιά του 38χρονου Κώστα Χαλκιά στα πλέι-οφ, τον έχει ενοχλήσει.
Γι΄ αυτό και φέρεται να έχει συνεννοηθεί με τον μάνατζέρ του να ψαχτεί μήπως βρει κάποια καλή πρόταση, κυρίως στο εξωτερικό. πάντως, οι δύο πρώτες ομάδες που φέρονται να εξετάζουν την περίπτωσή του, δεν είναι και αυτό που λέμε ...πρώτης γραμμής. Μεγάλη ομάδα η Ανόρθωση, αλλά η Κύπρος δεν ξετρελαίνει ως προοπτική τον 28χρονο Κροάτη, ενώ φυσικά δεν τον εξιτάρει η πιθανότητα να πάει στην Τουρκία για λογαριασμό της Μπουρσασπόρ.
Βέβαια, σημαντικό ρόλο θα παίξουν και τα λεφτά. Και για τον ίδιο τον Κρέσιτς, αλλά και για τον ΠΑΟΚ που τον έχει δεμένο με συμβόλαιο το επόμενο καλοκαίρι. Γι΄ αυτό και δεν ενοχλούνται στον Δικέφαλο από τις κινήσεις του Κροάτη. Η σκέψη που επικρατεί, είναι πως αν έρθει μια καλή πρόταση που θα ικανοποιεί οικονομικά τον ΠΑΟΚ, ο Κρέσιτς προχωρήσει στον επόμενο σταθμό της καριέρας του. αλλιώς, μένει στην Τούμπα και ...βλέπουμε!

πηγή: sportdog.gr   

Δεν υπάρχουν σχόλια: