Παρασκευή 18 Μαΐου 2012

«Ο Άρης μπορεί με τον κόσμο του και μόνο»

Ο Παναγιώτης Στεφανίδης μίλησε στο «Αθλητικό Metropolis» και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» για την πρόταση οικουμενικής διοίκησης που έκανε για τον Άρη, τονίζοντας πως ο κόσμος από μόνος του μπορεί να καλύψει οικονομικά την ομάδα, καθώς υπάρχει πλάνο. Στην εκπομπή φιλοξενήθηκε και ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της ομάδας, Γιάννης Βένος, ο οποίος στάθηκε στην αναγκαιότητα ρευστού που έχει ο σύλλογος.

Ο επικεφαλής της πλευράς «Άρης Ενότητα» δήλωσε αναλυτικά:

«Η πρότασή μας έχει ένα συγκεκριμένο πλάνο που στηρίζεται στη δύναμη του κόσμου. Τα πράγματα είναι δύσκολα στην ομάδα. Η συμμετοχή του κόσμου είναι απαραίτητη. Υπάρχουν λύσεις για να υπάρξει ενωτικό σχήμα και να υπάρξει μια δυναμική. Εκφράζω και στον κ. Βένο να έρθει μαζί μας για να συσπειρωθεί ο κόσμος.

Η δική μας η πρόταση έχει στηριχτεί με βάση την πορεία της ομάδα τα τελευταία χρόνια και με βάση τις εκτιμήσεις για του χρόνου. Έχει στηριχτεί στα έσοδα και στις δαπάνες που θα έχει η ομάδα. Στηρίζεται σε δεδομένα και απευθύνεται σε απτές καταστάσεις» δήλωσε αρχικά και πρόσθεσε:

«Εγώ με αυτά που έχω ενημερωθεί από τη Λέσχη και με αυτά που είδα με τα μάτια μου μπορώ να πω ότι για μένα τα έξοδα καλύπτονται από τον κόσμο και μόνο. Ανάλυση δεν μπορώ να κάνω τώρα, αλλά θεωρώ ότι ο κόσμος ανταποδοτικά καθαρά μπορεί να καλύψει το όλο θέμα».

Στο τέλος τόνισε πως έχει χαθεί η εμπιστοσύνη προς τη Λέσχη και προς τους νυν διοικούντες της ΠΑΕ από τον κόσμο λέγοντας πως: «Εγώ θεωρώ ότι δεν υπάρχει εμπιστοσύνη στη Λέσχη. Γιατί άλλα άκουγε και άλλα έβλεπε. Κόσμος με βρίσκει και μου λέει δεν έχω ανανεώσει. Δεν εμπιστεύονται τους διοικούντες της ΠΑΕ και της Λέσχης. Ακούει διάφορα ο κόσμος και αρχίζει να προβληματίζεται. Σου λέει γιατί να τα δώσω τα χρήματα στη Λέσχη».

Από την πλευρά του ο Γιάννης Βένος δήλωσε πως:

«Ο Άρης περνάει πάρα πολύ δύσκολες στιγμές. Μια οικουμενική διοίκηση που προτείνει ο κ. Στεφανίδης εκφράζει ευρύτερα την οικογένεια του Άρη που την εκφράζει και η ΚΜΑ που είναι η μεγάλη δύναμη που ψηφίζει και εκλέγει διοικήσεις. Εκφράζει την πλειοψηφία του λαού του Άρη η λειτουργία της Λέσχης» είπε αρχικά και συνέχισε αναφερόμενος στα λάθη των διοικήσεων τα τελευταία χρόνια:

«Τα τελευταία χρόνια έγιναν τραγικά λάθη από τις διοικήσεις. Από μηδέν χρέη με το άρθρο 44 ο Άρης με κακές εκτιμήσεις μέσα σε μικρό διάστημα έφτασε εδώ που έφτασε. Εμείς ως παλαίμαχοι φωνάζαμε όλα αυτά τα χρόνια να μην έρχονται. Όλοι αυτοί οι ξένοι παίκτες, αφού ο Άρης θα έπρεπε να στηριχτεί στα δικά του παιδιά. Οι παλίμαχο8ι θα έπρεπε να είναι πιο κοντά στην ομάδα γιατί θα μπορούσαν να βοηθήσουν στην εμψύχωση της ομάδας. Ποτέ δεν εισακούστηκε η κραυγή μας και η επιθυμία μας, ο Άρης να στηριχτεί στα δικά του παιδιά».

Στον επίλογό του υπογράμμισε πως είναι απαραίτητα τα χρήματα αυτή τη στιγμή της ομάδας επισημαίνοντας ότι: «Τα χρήματα είναι απαραίτητα για την ομάδα και η ομάδα κινδυνεύει τις τελευταίες μέρες πολύ από προσφυγές που έχουν γίνει το τελευταία διάστημα. Δεν θέλω να πάρω θέση. Και οι δύο παρατάξεις αγαπούν την ομάδα. Δεν ξέρω αν ο κύριος Στεφανίδης έχει να προτείνει κάτι».

πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: