Παρασκευή 18 Μαΐου 2012

Ο ...ξεχωριστός Χαβιέρ Ουμπίντες!

Δεν είναι όλοι ίδιοι. Δύο ομάδες της Σούπερ Λιγκ πιέζουν τον Αργεντινό να καταθέσει προσφυγή σε βάρος του Άρη για να φύγει, αλλά αυτός τους έκλεισε την πόρτα στα μούτρα - "Ξεχάστε το...".
Ο ...ξεχωριστός Χαβιέρ Ουμπίντες
Δεν είναι όλοι ίδιοι. Υπάρχουν άλλοι που βάζουν πάνω απ’ όλα το χρήμα, υπάρχουν κι άλλοι που αγαπάνε τη φανέλα που φοράνε. Κι αν αυτό θεωρείται από κάποιους …ουτοπικό στη σημερινή εποχή του στυγνού επαγγελματισμού, τότε να το θέσουμε αλλιώς: Σέβονται τη φανέλα που φοράνε.
Ναι, υπάρχουν ακόμη τέτοιοι ποδοσφαιριστές σήμερα που τα πάντα αγοράζονται και πωλούνται.. Σ’ αυτήν την κατηγορία ανήκει ο Χαβιέρ Ουμπίντες. Δεν είναι τυχαίο που ο Αργεντινός έκλεψε τις καρδιές των Αρειανών φέτος. Και δεν πέτυχε μόνο χάρη των αγωνιστικών του επιδόσεων φέτος, που ήταν ο MVP της ομάδας. Μέτρησε πολύ και ο χαρακτήρας του.
Δεν δημιούργησε ποτέ το παραμικρό πρόβλημα, δεν γκρίνιαξε για τις καθυστερήσεις στις πληρωμές, δεν έδωσε ποτέ κανένα δικαίωμα. Εσχάτως, ο "Ούμπι" επιβεβαιώνει αυτό που υποστηρίζουμε στο ξεκίνημα. Ο,τι αγάπησε τον Άρη και σέβεται την φανέλα που φοράει, αλλά και τον κόσμο που τον λατρεύει.
Στο δια ταύτα: Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του AllAboutARIS.com, ο Αργεντινός πολιορκείται στενά τις τελευταίες μέρες από δύο ομάδες της Σούπερ Λίγκας. Η μία είναι από την Αθήνα. Καμία έκπληξη μέχρι εδώ, αφού είναι λογικό κάτι τέτοιο μετά την πολύ καλή χρονιά που έκανε με τον Άρη.
Το ανήθικο της υπόθεσης είναι ότι οι δύο ομάδες πιέζουν τον Χαβιέρ να καταθέσει προσφυγή σε βάρος του ΑΡΗ προκειμένου να μείνει ελεύθερος και να τον "αρπάξουν". Βάζουν λιτούς και δεμένους να πείσουν τον παίκτη να κινηθεί δικαστικά κατά της ομάδας του. Όμως, λογαριάζουν χωρίς τον ξενοδόχο…
"Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον, αλλά δεν κάνω προσφυγή. Εχω συμβόλαιο και θα το τιμήσω", φέρεται να είναι η απάντηση του Ουμπίντες στις δύο ΠΑΕ που προσπαθούν να τον κλέψουν με με χτυπήματα κάτω από τη μέση.
Ο "Ούμπι" δεν υποκύπτει όμως. Τους έκοψε κάθε όρεξη, δηλώνοντας πιστός στον Άρη. Αν χρειαστεί, θα επανέλθουμε με στοιχεία. Με ονόματα και διευθύνσεις. Προς το παρών το κλείνουμε εδώ.
Σε κάθε περίπτωση, η στάση του Ουμπίντες τον κάνει ξεχωριστό. Και …διαφορετικό από κάποιους άλλους. Ξέρει ο κόσμος, το κριτήριό του είναι αλάνθαστο…
Πηγή: allaboutaris.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: