Παρασκευή 18 Μαΐου 2012

"Να γιατί αγοράζει τον ΠΑΟΚ"

Εκτενές ρεπορτάζ του κρατικού ρωσικού πρακτορείου ειδήσεων RIA Novosti αναφέρεται στο ενδιαφέρον του Ιβάν Σαββίδη να αγοράσει τον ΠΑΟΚ.
"Να γιατί αγοράζει τον ΠΑΟΚ"
"Ο Ιβάν Σαββίδης σχεδιάζει να διαπραγματευτεί την αγορά του ελληνικού ποδοσφαιρικού συλλόγου ΠΑΟΚ και ήδη ετοιμάζει ένα δάνειο προς την ομάδα που βρίσκεται σε δύσκολη οικονομικά θέση", αναφέρεται χαρακτηριστικά στην αρχή του κειμένου.
"Η εξαγορά θα γίνει μέσω συμμετοχής στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρίας και θα φθάνει τα 10 με 12 εκ. ευρώ. Τις επόμενες μέρες, πιθανόν να δοθεί ένα δάνειο μεγαλύτερο του 1,5 εκ. ευρώ από τον επιχειρηματία προς το σύλλογο", τονίζεται συνέχεια.
Ακόμη, σημειώνεται πως... "σε περίπτωση που ο Σαββίδης αγοράσει την ομάδα, ο στόχος θα είναι η ανάπτυξη και επίτευξη των μέγιστων στόχων στο ελληνικό πρωτάθλημα και τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις".
Στο ρεπορτάζ υπάρχει και σχόλιο εκπροσώπου της πλευράς του ΠΑΟΚ, χωρίς να κατονομάζεται. "Το ύψος του δανείου θα φθάσει τα 2 εκ. ευρώ", αναφέρει.
Παράλληλα, ο Έλληνας εκπροσώπος του Ιβάν Σαββίδη, Γιώργος Γκουροβανίδης, λέει: "Μπορώ να πω ότι η Ελλάδα είναι αυτή την περίοδο ιδιαίτερα ελκυστική σε επενδυτές από τη Ρωσία" .
Τέλος, υπάρχει και η επίσημη θέση της εταιρίας "Agrocom", ιδιοκτησίας Ιβάν Σαββίδη, πάνω στο θέμα των διαπραγματεύσεων με τον ΠΑΟΚ.
"Οι φήμες για την απόκτηση του ΠΑΟΚ από τον Ιβάν Σαββίδη αρχίζουν σταδιακά από το 2006. Δεν υπάρχει κάτι ξεκάθαρο να πούμε, καμία επίσημη πληροφορία πάνω σ' αυτό το θέμα", αναφέρει το γραφείο Τύπου της εταιρίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: