Παρασκευή 18 Μαΐου 2012

Κριτικοί εκ του ...προχείρου!!

Εύκολη κριτική. Βάζεις κάτω τις επιλογές του Σάντος και ξεκινάς... Γιατί αυτόν και όχι εκείνον. Γράφει ο Στράτος Σεφτελής.
Κριτικοί εκ του ...προχείρου!
Και καταλήγεις εύκολα στο συμπέρασμα πως ο Πορτογάλος είναι άσχετος ή -ακόμη χειρότερα- στηρίζει παρέες!
Η υψηλή κριτική γίνεται συχνά από ανθρώπους που έχουν τόση σχέση με την μπάλα όση εγώ με την... ιερατική! Τι κι αν υπάρχει ενδεχόμενο να γελοιοποιηθούν οι στοχασμοί τους σε μερικές εβδομάδες. Σιγά μη θυμάται κανένας τέτοιες κριτικές εκ του προχείρου. Τον ειδικό να κάνουμε τώρα, και τον Ιούνιο έχει ο Θεός... Δεν μπορεί, όλο και καμιά γκέλα θα κάνει η Εθνική.
Και τότε, ποιος τους πιάνει! Εδώ δεν έβαλαν μυαλό μετά τον ιστορικό διασυρμό τους, από τον Ρεχάγκελ και τα παιδιά του, πριν από 8 χρόνια. Τώρα θα χαμπαρίσουν;... Σιγά! Για να είμαι ειλικρινής και εμένα μου άφησαν απορίες μερικοί αποκλεισμοί. Οπως του Αθανασιάδη (του μοναδικού Ελληνα που έχει το προσόν να ενεργεί για γκολ σε πρώτο χρόνο) και του Χιώτη.
Ομως ο Σάντος ξέρει σαφώς περισσότερα από εμένα, που θυμάμαι την Εθνική ομάδα μια στο τόσο. Από την άλλη, γίνεται ένα βασικό λάθος: Πολλοί νομίζουν πως η Εθνική πρέπει να αποτελείται από τους καλύτερους. Μύθος!
Η Εθνική πρέπει να αποτελείται από αυτούς που θα την κάνουν ομάδα! Αυτό ήξερε ο Ρεχάγκελ και έκανε θαύματα. Αυτό δεν μπορούν να κατανοήσουν οι Αργεντινοί και δεν παίρνει η Εθνική τους αυτό που αξίζει στους παιχταράδες της...
Πηγή: Εθνοσπόρ

Δεν υπάρχουν σχόλια: