Παρασκευή 18 Μαΐου 2012

Mε τους... λίγους και τον Μπιτσαξή τα έβαλε ο Σκινδήλιας!

Ο αντιπρόεδρος της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Γιώργος Σκινδήλιας, τόνισε πως δε θα επιτρέψει στους λίγους να νικήσουν το μπάσκετ, ενώ έβαλε κατά του Πάνου Μπιτσαξή, που θα τους ενημερώσει... προσεχώς!
Mε τους... λίγους και τον Μπιτσαξή τα έβαλε ο Σκινδήλιας
«Η θέση του Ολυμπιακού είναι να γίνουν κανονικά οι αγώνες, παρουσία φιλάθλων. Δεν μπορεί να δεχθεί ήττα του μπάσκετ και να επιτρέψει στους λίγους να κάνουν ό,τι θέλουν. Αυτό που θέλει όλος ο κόσμος είναι να απολαύσει τους αγώνες αυτούς. Ο γενικός γραμματέας Αθλητισμού μας ζήτησε να αποχωρήσουμε απ' τη σύσκεψη. Θα μας ανακοινωθεί αύριο (19/5) η απόφασή, κάτι το οποίο θεωρούμε απαράδεκτο! Μας έκανε εντύπωση! Θα μας ειδοποιήσουν για την απόφαση! Η κάθε ομάδα είπε ποιες είναι οι θέσεις της και στη συνέχεια μας ζητήθηκε να αποχωρήσουμε! Δεν μπορώ να μαντέψω την απόφασή τους» ανέφερε αρχικά ο αντιπρόεδρος της ΚΑΕ Ολυμπιακός και συνέχισε:
«Προκαλεί εντύπωση που ποτέ δεν έχει συλληφθεί κανείς απ' όσους δημιουργούν γεγονότα, όπως το χθεσινό (17/5). Εμείς θέλουμε να συλληφθούν και να τιμωρηθούν παραδειγματικά οι δράστες! Δεν γίνεται να αφήσουμε στους λίγους να χειραγωγήσουν τους πολλούς. Δεν πρέπει μην το επιτρέψουμε!».
«Θα συνταχθούμε απολύτως με όλα τα μέτρα τα οποία θα επιβάλει η Αστυνομία. Νομίζω μπορούμε να το κάνουμε. Ό,τι μας πει η Αστυνομία, θα το κάνουμε» κατέληξε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: