Παρασκευή 18 Μαΐου 2012

Ρου-λέτα και μπίρες για τον Γουέιν! (pics)

Μπορεί να θεωρείται λογικό ο Γουέιν Ρούνεϊ να χρειάζεται λίγες στιγμές χαλάρωσης μετά από μια πολύ κοπιαστική χρονιά, που έγινε μάχη για τον τίτλο του πρωταθλητή ως το τέλος, με αυτόν να καταλήγει τελικά στην μισητή Σίτι. Είναι αυτός όμως ο κατάλληλος τρόπος προετοιμασίας ενώ σε ένα μήνα αρχίζει το Euro στα γήπεδα της Ουκρανίας και της Πολωνίας;

Ενώ οι Γερμανοί, οι Ολλανδοί, οι Γάλλοι και οι Ισπανοί έχουν ήδη αρχίσει να προετοιμάζονται, το αστέρι της Αγγλίας πιάστηκε στα… πράσα να δοκιμάζει την τύχη του στην ρουλέτα και να πίνει μπίρες στο Λας Βέγκας. Βέβαια ο επιθετικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα μείνει εκτός στα δύο πρώτα ματς του Euro μετά την τιμωρία που δέχτηκε από τον αγώνα με το Μαυροβούνιο στην προκριματική φάση, αλλά αυτές οι φωτογραφίες αποδεικνύουν ότι μόνο επικεντρωμένος δεν είναι στην ποδοσφαιρική γιορτή του καλοκαιριού.

Οι Άγγλοι από την πλευρά τους ανέβαλαν την προετοιμασία τους στη Μάλαγα, καθώς ο Ρόι Χόντγκσον αποφάσισε πως θα ήταν καλύτερα η προετοιμασία να ξεκινήσει αργότερα εξαιτίας της απουσίας των παικτών της Τσέλσι για τον τελικό του Champions League και επίσης επειδή οι παίκτες της Σίτι χρειάζονται –όπως ισχυρίζεται ο ίδιος – ξεκούραση μετά τα μεθεόρτια του τίτλου.

Όπως είναι φυσικό οι αντιδράσεις στο νησί για τη συμπεριφορά του Ρούνεϊ μόνο θετικές δεν είναι, με τα βρετανικά ΜΜΕ να του ασκούν δριμεία κριτική εδώ και λίγες ώρες.

πηγή: metrosport.gr
Φωτογραφικό Υλικό


Δεν υπάρχουν σχόλια: