Παρασκευή 18 Μαΐου 2012

Ελλείψεις στον φάκελο του ΟΦΗ!

Με τον Γιώργο Δημητρίου συναντήθηκαν άνθρωποι του ΟΦΗ στα γραφεία της ΕΠΟ, οι οποίοι προσπαθούν να καλύψουν κάποιες ελλέιψεις που παρατηρήθηκαν στον φάκελο.
Ελλείψεις στον φάκελο του ΟΦΗ
Η συνάντηση των δύο πλευρών, σε αντίθεση με ό,τι είχε γίνει πέρυσι, έγινε σε πολύ καλό κλίμα με τουςΚρητικούς να ενημερώνονται απ' τον διευθυντή του τμήματος αδειοδότησης για τα κριτήρια που θα ισχύσουν φέτος, σχετικά με την συμπλήρωση του φακέλου. Αυτό που έγινε γνωστό είναι ότι παρατηρήθηκαν κάποιες ελλείψεις στον φάκελο που κατατέθηκε, για την κάλυψη ωστόσο των οποίων δόθηκε προθεσμία ως την Τρίτη στις 12:00.

Συγκεκριμένα τα «κενά» αφορούν παραστατικά πληρωμών, για τα οποία ωστόσο ήταν ενήμεροι οι άνθρωποι του συλλόγου και προσπαθούν το τελευταίο διάστημα να τα συγκεντρώσουν. Μάλιστα το ζήτημα αναμένεται να έχει λήξει -θετικά- ως την Δευτέρα.
Ακόμα ένα θέμα που αφορά στην μη πληρότητα του φακέλου είναι εκείνο των τριών παικτών που δεν έχουν υπογράψει για την αδειοδότηση, των δύο Ισπανών δηλαδή, Ζόρντι, Λόπερ και τουΓεννάδιου Ξενοδόχοφ. Οι Κρητικοί θα έρθουν σε επαφή μαζί τους τις επόμενες ώρες ώστε να επέλθει συμφωνία για τον διακανονισμό των οφειλομένων τους, ώστε να φύγει απ' την μέση και το τελευταίον εμπόδιο για την συμπλήρωση του φακέλου.
Παράλληλα να συμπληρώσουμε ότι η εκπροσώπηση του ΟΦΗ έγινε απ' τον πρόεδρο του της προσωρινής διοίκησης, Σήφη Κορωνάκη, τον υπεύθυνο λογιστηρίου, Κώστα Ψωμά, το μέλος,Μάνθος Πουλινάκης, καθώς και τον νομικό εκπρόσωποι του συλλόγου, Ντίνο Μανταδάκη.
Πηγή: Gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: