Παρασκευή 18 Μαΐου 2012

Η Κάρλα Μπρούνι προτιμά τους υπουργούς!!

Η νέα Κυβέρνηση της Γαλλίας επαναφέρει στο προσκήνιο τις... αταξίες της Κάρλα Μπρούνι! Ο λόγος, είναι μία σύντομη αλλά παθιασμένη σχέση με τον νέο υπουργό Εξωτερικών, τον 65χρονο Laurent Fabius.
Η Κάρλα Μπρούνι προτιμά τους υπουργούς!
Η σχέση τους διήρκεσε ελάχιστα και ήταν πριν παντρευτεί τον Nicolas Sarkozy, το 2008...
Οι γαργαλιστικές λεπτομέρειες της ερωτικής ζωής της πρώην πρώτης Κυρίας της Γαλλίας, περιγράφονται διεξοδικά στο βιβλίο της "Carla και Nicolas: η πραγματική ιστορία", όπου η Valerie Benaim, πολιτική βιογράφος, αναφέρεται στις αναρίθμητες κρυφές σχέσεις του πρώην σουπερμόντελ με ροκστάρ όπως οι Mick Jagger και Eric Clapton.
Ένας από τους πιο διάσημους Γάλλους που είχε σχέση η Carla ήταν ο Σοσιαλιστής πρώην πρωθυπουργός κ. Fabius. Αν και τα γαλλικά μέσα ενημέρωσης γνώριζαν για τα κρυφά ραντεβού, κανείς δεν το αποκάλυψε, καθώς ούτε ο πολιτικός ούτε το μοντέλο επιβεβαίωσαν ουδέποτε το σύντομο ειδύλλιό τους. Ωστόσο, όπως σημειώνει η βιογράφος, η Carla πρέπει να έχει αδυναμία στους πολιτικούς καθώς είχε σχέση στις αρχές του 2000 και με τον πρώην υπουργό Παιδείας Luc Ferry, 61 χρονών σήμερα. Όμως η ερωτική της σχέση με τον Fabius είναι που προκαλεί σοκ και δέος στη Γαλλία σήμερα. 

Εκείνη την εποχή η Carla ήταν κεντροαριστερή με πολλούς φίλους στους Σοσιαλιστές, ενώ ο Laurent ήταν ο νεότερος πρωθυπουργός της χώρας στα μέσα του 1980, κάτι που η Carla το έβρισκε πολύ γοητευτικό. Συνέχισαν ως ζευγάρι στη δεκαετία του 2000, αλλά ο πολιτικός και οι συνεργάτες του ήταν ιδιαίτερα διακριτικοί με τη σχέση αυτή και η ίδια συνήθιζε να κάνει κρυφές σχέσεις. Σε μία συνέντευξη λίγο πριν παντρευτεί τον Sarkozy, η Carla είχε πει ότι η μονογαμία της προκαλεί βαρεμάρα.

Είχε προκαλέσει όργιο φημών όταν έκανε σχέση με τον φιλόσοφο Raphael Enthoven, ενώ ήταν σε επίσημη σχέση με τον πατέρα του Jean-Paul Enthoven. Με τον Raphael απέκτησε έναν γιο κα υπήρξε η αιτία διαζυγίου από τη σύζυγό του, τη συγγραφέα Justine Levy. Μόλις έγινε Πρώτη Κυρία έγινε μία πιστή συντηρητική σύζυγος και πέρυσι απέκτησε το πρώτο της παιδί με τον Sarkozy. Ο Fabius, διαζευγμένος και διαθέσιμος, αναλαμβάνει καθήκοντα, ενώ η Carla έφυγε για διακοπές στο Μαρακές με τον σύζυγο και το παιδί τους. 

πηγή: newpost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: