Παρασκευή 18 Μαΐου 2012

«Αποχαιρετά» το Παγκρήτιο ο Εργοτέλης!!

«Αποχαιρετά» το Παγκρήτιο ο Εργοτέλης
Την απόφαση να μην αγωνίζεται του χρόνου στο Παγκρήτιο έχει πάρει ο πρόεδρος του Εργοτέλη, Απόστολος Παπουτσάκης, ανεξάρτητα από την κατηγορία που θα αγωνίζεται του χρόνου η ομάδα.

Στην έκτακτη γενική συνέλευση της Πέμπτης, η κυρίως είδηση που προέκυψε είναι ότι ο κρητικός σύλλογος ετοιμάζεται να πει «αντίο» στο Παγκρήτιο. Και αν η αναζήτηση για αλλαγή έδρας, με την ομάδα να αγωνίζεται στη Football League θεωρείται εύκολη υπόθεση, ο κ. Παπουτσάκης φαίνεται ότι έχει βρει και εναλλακτική λύση, εφόσον τελικά η «κόντρα» με τον Πανιώνιο έχει θετική κατάληξη για την ομάδα του.

Αν ο Εργοτέλης δικαιωθεί και παραμείνει στη Σούπερ Λίγκα και την επόμενη αγωνιστική περίοδο, οι αρχικές σκέψεις του ισχυρού άνδρα της ομάδας είναι να προσεγγίσει τον ΟΦΗ. Ο λόγος είναι να συζητήσουν οι δύο ΠΑΕ κατά πόσο υπάρχει περιθώριο να χρησιμοποιεί ο Εργοτέλης το «Γεντί Κουλέ» σαν έδρα του χρόνου, αλλά και ένα μέρος του Βαρδινογιάννειου Αθλητικού Κέντρου για τις προπονήσεις.

Φυσικά, αυτή η εξέλιξη θα πάρει «σάρκα και οστά», μόνο αν οι ποινές εις βάρος του Πανιωνίου ενεργοποιηθούν. Σε αντίθετη περίπτωση, όπου ο Εργοτέλης θα αγωνιστεί στη Football League, λόγω του υποβιβασμού του, αναμένεται να χρησιμοποιήσει σαν έδρα το Μαρτινέγκο.


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: