Παρασκευή 18 Μαΐου 2012

Βιεϊρά: «Κρατήστε τον Φαν Πέρσι»!

Βιεϊρά: «Κρατήστε τον Φαν Πέρσι»!
Η Άρσεναλ πρέπει οπωσδήποτε να «δέσει» με νέο συμβόλαιο τον Ρόμπιν Φαν Πέρσι εκτιμά ο Πατρίκ Βιεϊρά. Το συμβόλαιο του Ολλανδού επιθετικού λήγει το καλοκαίρι του 2013 και ο πρώην άσος των «κανονιέρηδων» πιστεύει πως δεν πρέπει να αποδυναμωθεί κι άλλο το ρόστερ των Λονδρέζων, μετά την φυγή ποιοτικών παικτών, όπως οι Νασρί και Φάμπρεγας.

«Εάν φύγει ο Φαν Πέρσι θα είναι δραματική εξέλιξη για την Άρσεναλ. Μπορεί να έφυγαν Νασρί και Φάμπρεγας αλλά μπορούσες να πεις ‘’οκ υπάρχει ακόμα ο Γουόλκοτ και ο Φαν Πέρσι’’. Σε περίπτωση που αποχωρήσει και αυτός, θα είναι δύσκολο για τον σύλλογο όχι μόνο να κρατήσει τους καλούς του παίκτες αλλά να προσελκύσει και άλλους» δήλωσε.

Στη συνέχεια ο Βιεϊρά (μέλος της διοίκησης της Μάντσεστερ Σίτι πλέον) εξέφρασε την έκπληξή του για την μη ανανέωση του συμβολαίου του Φαν Πέρσι και παράλληλα επεσήμανε πως πρέπει η Άρσεναλ να αγοράσει καλούς ποδοσφαιριστές προκειμένου να επιστρέψει στους τίτλους.

«Είναι τεράστια έκπληξη για μένα που ακόμα δεν έχει κληθεί για να ανανεώσει το συμβόλαιό του. Πρέπει να προχωρήσει σε αυτή την κίνηση η διοίκηση της Άρσεναλ για να στείλει σε όλους το μήνυμα πως μπορεί να κρατήσει τους καλούς της ποδοσφαιριστές. Ο Ρόμπιν θέλει να κατακτήσει τρόπαια και πρέπει να τον πείσουν πως αυτό μπορεί να γίνει με τον ερχομό σημαντικών παικτών που βρίσκονται στο ίδιο επίπεδο με αυτόν» κατέληξε.


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: