Παρασκευή 18 Μαΐου 2012

"Ευθύνη δεν παίρνω, έρχονται 10.000 φορές χειρότερα!!"!

Πραγματικός... "τυφώνας" ήταν ο Θανάσης Γιαννακόπουλος στη σύσκεψη της ΓΓΑ για τους τελικούς της Α1. Δεν πάρθηκε πάντως καμία απόφαση και οι τελικοί είναι στον "αέρα"!
"Ευθύνη δεν παίρνω, έρχονται 10.000 φορές χειρότερα"!
Ο Θανάσης Γιαννακόπουλος λοιπόν εξερράγη, ο εκπρόσωπος της ΚΑΕ Ολυμπιακός Γιώργος Σκινδήλιας τόνισε ότι η απόφαση θα παρθεί το Σάββατο και οι τελικοί της Α1 παραμένει άγνωστο αν θα διεξαχθούν! Έπειτα από διευκρίνιση πάντως έγινε γνωστό πως δεν είναι σίγουρο πως η απόφαση θα ανακοινωθεί, απλώς ο γ.γ.Α. θα ενημερώσει τους αρμόδιους Υπουργούς κι εν συνεχεία θα υπάρξει ανακοίνωση...
Παρά τις κλειστές πόρτες στην αίθουσα συνεδριάσεων, οι φωνές του Θανάση Γιαννακόπιυλου ακούγονταν μέχρι έξω και ειδικά η προειδοποίησή του:
«Δέχομαι τα πάντα, όποια απόφαση κι αν πάρετε. Δεν αναλαμβάνω όμως καμία ευθύνη. Έχουνε φτάσει στα αυτιά μας πληροφορίες πως στα επόμενα παιχνίδια θα γίνουν 10.000 φορές χειρότερα πράγματα. Το λέω και θέλω να γραφτεί στα πρακτικά. Μπορεί να έχουμε θανάτους. Δεν αναλαμβάνω καμία ευθύνη αστική, ποινική, αντικειμενική. Γράψτε το όπως ακριβώς το λέω», έλεγε μεταξύ άλλων...
Εξερχόμενος από τη σύσκεψη, ο Θανάσης Γιαννακόπουλος είπε: «Να σας ευχαριστήσω που είσαστε εδώ. Αυτά που θα πω εδώ, ειπώθηκαν μέσα στη σύσκεψη. Τα λέω μέσα απ' τα βάθη της καρδιάς μου και χωρίς να σκέφτομαι, αν ευνοούν τον Παναθηναϊκό ή καταδικάζουν τον Ολυμπιακό. Αυτό που έγινε χθες (17/5) ήταν πρωτόγνωρο. Μου προκαλεί εντύπωση πώς δυνατόν να γίνονται πάντα στο πούλμαν του Παναθηναϊκού.
Αν θυμάστε καλά, το ίδιο έγινε και πριν από 10 χρόνια. Έπιασαν τον δράστη τότε κι όλο αναβολή, αναβολή με τα δικαστήρια. Είμαι σίγουρος πως αν τον έπιαναν και τώρα, δε θα γινόταν τίποτα. Πάνω απ' όλα σκέφτομαι το άθλημα. Εγώ είχα την παρρησία, βρήκα παράγοντες του Ολυμπιακού και τους είπα "Καλή Επιτυχία" στο Final Four. Ήταν μία δική μου χειρονομία την οποία μπορείτε να αξιολογήσετε».
O Θανάσης Γιαννακόπουλος είπε πολλά ακόμη σε έξαλλο ύφος, κατηγορώντας τον γ.γ.Α., Πάνο Μπιτσαξή, για την απομάκρυνσή τους απ' την αίθουσα. Ο αντιπρόεδρος της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Γιώργος Σκινδήλιας, επίσης κατηγόρησε τον γ.γ.Α. κι ενημέρωσε πως η απόφαση θα τους ανακοινωθεί... αύριο!!!
Αμφότερες οι πλευρές κατέθεσαν τις προτάσεις τους κι εν συνεχεία τούς ζητήθηκε να αποχωρήσουν...
«Θα συνταχθούμε απολύτως με όλα τα μέτρα τα οποία θα επιβάλει η Αστυνομία. Νομίζω μπορούμε να το κάνουμε. Ό,τι μας πει η Αστυνομία, θα το κάνουμε» τόνισε μεταξύ άλλων ο κ.Σκινδήλιας.
Έπειτα διευκρίνιση έγινε γνωστό πως δεν είναι σίγουρο πως η απόφαση θα ανακοινωθεί, απλώς ο γ.γ.Α. θα ενημερώσει τους αρμόδιους Υπουργούς κι εν συνεχεία θα υπάρξει ανακοίνωση...

Δεν υπάρχουν σχόλια: