Πέμπτη 7 Ιουνίου 2012

Λεβ: «Δεν είναι η Πορτογαλία του 2008»

Λεβ: «Δεν είναι η Πορτογαλία του 2008»
Την πεποίθηση ότι η φετινή Πορτογαλία είναι πολύ διαφορετική ομάδα από αυτή του προηγούμενου Euro (2008), στο οποίο είχε αποκλειστεί στην προημιτελική φάση απο τη Γερμανία, εξέφρασε ο Γιόακιμ Λεβ.

Ο τεχνικός των «πάντσερ», μάλιστα χαρακτήρισε τους Ίβηρες μία από τις ομάδες με την καλύτερη τεχνική στον κόσμο, τονίζοντας πως περιμένει ένα ανοιχτό παιχνίδι στη μεταξύ τους αναμέτρηση (9/6).

«Για μένα η Πορτογαλία είναι μία από τις ομάδες με την καλύτερη τεχνική στον κόσμο. Οι Πέπε και Μπρούνο Άλβες έχουν διεθνή καριέρα και αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο πρέπει να πω ότι είναι διαφορετική ομάδα από το 2008.

Περιμένω ένα ανοιχτό παιχνίδι και οι ομάδες θέλουν να πάρουν τη νίκη. Δεν θα κάνουμε εικασίες, θα περιμένουμε.

Η Πορτογαλία είναι ικανή να παίξει πολύ γρήγορα και με καλή τεχνική. Πρέπει ο ένας να βοηθάει τον άλλον, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα έχουμε δύο παίκτες πάνω σε έναν παίκτη
», ήταν τα λόγια του τεχνικού της Γερμανίας, για να συμπληρώσει στη συνέχεια.

«Σε μία διοργάνωση πρέπει να σκεφτόμαστε βήμα- βήμα. Για αυτό και η μοναδική μας σκέψη τώρα είναι η αναμέτρηση κόντρα στην Πορτογαλία.

Οι παίκτες είναι συγκεντρωμένοι και θέλουν να πάρουν τη νίκη. Όσο περισσότερο πλησιάζει η έναρξη της διοργάνωσης, τόσο πιο ήρεμος είμαι. Οι σκέψεις μου γίνονται πιο ξεκάθαρες
», πρόσθεσε ο Λεβ.


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: