Πέμπτη 7 Ιουνίου 2012

Στοίχημα με τον Giorgio Garo!!


Buona sera, φίλες και φίλοι. Μετά από απουσία αρκετών ημερών λόγω μη ενδιαφέροντος για τους αγώνες που περιλάμβανε το κουπόνι, αφού όλα τα πρωταθλήματα τελείωσαν, βρισκόμαστε προ των πυλών μιας μεγάλης διοργάνωσης του Euro 2012 της Ουκρανίας και της Πολωνίας. Πιστεύω ότι σε αυτό το Εuro θα έχουμε πολλά under (το έχουν πάρει είδηση οι μπουκ γι’αυτό και τα περισσότερα under είναι χαμηλά), πολύ άμυνα και Χ ημίχρονο και ίσως δούμε να το σηκώνει κάποιο outsider! Επίσης μεγάλο ρόλο θα παίξει η κούραση των παιχτών από τα πολλά παιχνίδια σε πρωτάθλημα και Champions League ή Europa League οπότε μην μας φανεί παράξενο πολλά «μεγάλα αστέρια» να μην τραβήξουν σε αυτό το τουρνουά! 

Ξεκινώντας από την κατάκτηση θα ποντάρω 1. σε Ολλανδία (τρίτο φαβορί  7,50) η οποία διαθέτει μεσοεπιθετική γραμμή «φωτιά» με τεχνίτες παίχτες μπουκαδόρους, η άμυνά της με προβληματίζει αλλά όσο θα τραβάει η επίθεσή της τόσο θα προχωράει στο θεσμό, και 2. η Ρωσία (21,00 ως outsider), διαθέτοντας τη μεσαία γραμμή της Ζενίτ (ομοιογενής) και με όπλο την καλή της άμυνα θα προχωράει στο τουρνουά. 

Για πρώτο σκόρερ θα ποντάρω σε Φαν Πέρσι (11,00 Ολλανδία) που δείχνει «φορμαρισμένος» και μάλιστα σκόραρε κατά ριπάς σε ένα πρωτάθλημα δύσκολο όπως είναι το Αγγλικό Πιστεύω ότι ο πρώτος σκόρερ θα πετύχει 5-6 γκολ. Πολλοί ποντάρουν σε Γκόμεζ ο οποίος πέτυχε πολλά γκολ έχοντας δίπλα του στη Μπάγερν, δυο μπουκαδόρους τον Ριμπερί και τον Ρόμπεν, στην Γερμανία ποιον έχει; τον Μίλερ και τον Οζίλ που για μένα δεν είναι τίποτα μπροστα στους 2 προαναφερθέντες. Άλλοι παίζουν τον Ρονάλντο που ναι έχει πετύχει πολλά γκολ αλλά στη Ρεάλ όλοι παίζουν γι’αυτόν, στην Πορτογαλία είναι μόνο «τσαλίμι» και από ουσία τίποτε! Αν ήταν καλά ο Βίγια και έπαιζε θα πόνταρα σε αυτόν με κλειστά μάτια τώρα ποιον Ισπανό μπορείς να εμπιστευτείς; τον Γιορέντε, τον Νεγκρέδο ή τον Τόρες; Πιστεύω ότι οι μέσοι της Ισπανίας θα πετύχουν περισσότερα γκολ από τους επιθετικούς. 
Τώρα θα πάω με δυάδες για τις πρώτες 2 ημέρες του τουρνουά. Ξεκινώντας από την 1η μέρα και την πρεμιέρα Πολωνία-Ελλάδα, φαβορί οι οικοδεσπότες αλλά πείτε μου πότε σε πρεμιέρα κερδίζουν οι οικοδεσπότες; Δεν λέω έχουν καλές μονάδες οι Πολωνοί, με παίχτες που αγωνίζονται στη Bundesliga αλλά αν το ματς πάει στην δύναμη η Ελλάδα πιστεύω ότι δεν θα χάσει, δύσκολο να πετύχεις γκολ σε αυτήν την Εθνική Ελλάδος (το μόνο που με χαλάει είναι η αστάθεια του τερματοφύλακα). Για το άλλο ματς θα πάω με τη Ρωσία η οποία μπορεί να κάμψει την αντίσταση αυτής της Τσεχίας, οι Ρώσοι κάνουν πολλές ευκαιρίες έχουν ένα πρόβλημα στα τελειώματα αλλά πιστεύω ότι θα μπουν με το δεξί!
Τη 2η ημέρα έχουμε το μεγάλο παιχνίδι Γερμανία-Πορτογάλια, όπου η Γερμανία φυσιολογικά θα κερδίσει τους Πορτογάλους που στα φιλικά έδειξαν αμυντικά προβλήματα καθώς και στο ότι δεν έχουν το εύκολο γκολ. Στο άλλο ματς Ολλανδία-Δανία, χαμηλός για μένα ο άσσος (1,57) για ένα τέτοιο τουρνουά, όπως μου έχουν δείξει στα φιλικά παίζουν επιθετικά οπότε θα πάω στο over αφού και αμυντικά δεν είναι σταθερές ομάδες.

Avanti να δούμε τι έχουμε (σε ελεύθερη επιλογή): 

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 8 ΙΟΥΝΙΟΥ
ΠΟΛΩΝΙΑ-ΕΛΛΑΔΑ    Χ2  (1,83)
ΡΩΣΙΑ-ΤΣΕΧΙΑ   1 (2,15)

ΣΑΒΒΑΤΟ 9 ΙΟΥΝΙΟΥ
ΓΕΡΜΑΝΙΑ-ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ   1  (1,96)
ΟΛΛΑΝΔΙΑ-ΔΑΝΙΑ    OVER(2.5)  (2,05)

Οι αποδόσεις είναι της Goalbet.com (στη εικόνα Gina Lisa)

Ci vediamo di nuovo! Ciao bella!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: