Πέμπτη 7 Ιουνίου 2012

«Η Λάτσιο θα κυριαρχεί»

«Η Λάτσιο θα κυριαρχεί»
Σοβαρός και αποφασισμένος να πετύχει, εμφανίστηκε στην παρουσίασή του ο νέος προπονητής της Λάτσιο, Βλάντιμιρ Πέτκοβιτς. Χαρακτήρισε μεγάλη την ευκαιρία που του δόθηκε και τόνισε πως το σύστημα που θα εφαρμόσει θα είναι εκείνο που θα ταιριάζει με τους παίκτες του, αποδεικνύοντας πως δεν είναι δογματικός με τον τρόπο παιχνιδιού της ομάδας του.

Η παρουσίαση του νέου προπονητή της Λάτσιο, Βλάντιμιρ Πέτροβιτς, αναμενόταν με μεγάλο ενδιαφέρον, αφού πολλοί ήταν αυτοί που άσκησαν έντονη κριτική στον πρόεδρο Λοτίτο για την επιλογή του. Ο 49 ετών κόουτς εμφανίστηκε σίγουρος για τον εαυτό του, προσπαθώντας να κερδίσει από την αρχή το σεβασμό και την εμπιστοσύνη όλων. Αναγνώρισε πως πολλοί τον αμφισβητούν, αλλά τόνισε πως θα έπρεπε να κριθεί η δουλειά του και τα αποτελέσματά της και όχι το όνομα που «κουβαλάει».

Μιλώντας για το σύστημα που αναμένεται να ακολουθήσει, επισήμανε πως το σημαντικό είναι να προσαρμοστεί το σύστημα στους παίκτες και όχι το αντίθετο, τονίζοντας πως θέλει να δημιουργήσει μια ομάδα που θα κυριαρχεί στον αγωνιστικό χώρο, προσφέροντας καλό θέαμα. Παραδέχτηκε πως οι ατομικές ικανότητες του κάθε παίκτη είναι σημαντικές, αλλά θα πρέπει όλοι να βάζουν την ομάδα πάνω από τον εαυτό τους. Όσο για το ντέρμπι με τη Ρόμα, πιστεύει πως η πρόσληψη του Ζέμαν από τους «τζαλορόσι» αποτελεί εγγύηση για θεαματικούς αγώνες, που θα αφήσουν ικανοποιημένους τους πάντες. «Θα γίνουν αξέχαστα παιχνίδια, είμαι σίγουρος. Εμείς θα κάνουμε τα πάντα για να βγούμε νικητές», είπε.

Κλείνοντας την συνέντευξη τύπου δήλωσε πως μπορεί να φαίνεται αυστηρός και βλοσυρός, αλλά είναι δίκαιος και ανοιχτός σε κάθε συζήτηση με τους παίκτες του, από τους οποίους απαιτεί πάντα το 100% των δυνατοτήτων τους.


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: