Πέμπτη, 7 Ιουνίου 2012

"Δεν υπάρχει δυσφορία. Υπάρχει αγανάκτηση"!

Την... αγανάκτηση του εξέφρασε σε δηλώσεις του στον NOVAΣπορ FM o Βλάσης Τσάκας για την αντιμετώπιση που έχει τύχει από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός ο Πρίγκιπας Φεϊζάλ...
"Δεν υπάρχει δυσφορία. Υπάρχει αγανάκτηση"!
-Γιατί δεν υπάρχει εξέλιξη στο θέμα του πρίγκιπα και την δυσφορία που εκφράζεται από την πλευρά του κατά της ΠΑΕ Παναθηναϊκός;
«Δεν υπάρχει δυσφορία. Υπάρχει αγανάκτηση από χθες μετά από την απάντηση που πήραμε από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Δεν μπορούμε να δεχθούμε καμία απάντηση «να ενημερωθούμε από την ιστοσελίδα». Το θεωρούμε αγενές, χωρίς καθόλου σεβασμό απέναντι σε ένα άτομο που θέλει να βοηθήσει.
Ανταποκριθήκαμε στην πρόταση του κ.Αλαφούζου. Μας λέει «φέρτε τον πρίγκιπα. Μα τι είναι ο πρίγκιπας; Ας συμφωνήσουμε και ο πρίγκιπας έρχεται μέσα σε 48 ώρες. Τόσο απλά είναι τα πράγματα. Εάν είναι να μπούμε και να πάρουμε την ομάδα τον Αύγουστο είναι άλλο. Θέλουμε μια ομάδα που θα έχουμε σχεδιάσει εμείς. Θέλουμε έναν Παναθηναϊκό. Και όχι κάποιο υποκατάστατο. Δεν κάνουμε καμία είδους παραχώρηση.
Ο άλλος δρόμος για να μπούμε είναι να γίνει η Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου και να βάλουμε τα λεφτά μας. Αλλά θα είναι δώρο-άδωρο τότε καθώς δεν θα έχουμε σχεδιάσει την ομάδα. Νομικά η ΑΜΚ δεν υφίσταται. Κι εμείς τι να κάνουμε; Να φέρουμε τα λεφτά μας και να τα κάνουμε βόλτα; Σε μια Ελλάδα που τα ερωτηματικά είναι πολλά για το αύριο;
Δεν έχουμε μιλήσει με τον κ.Αλαφούζο. Εμείς θέλουμε να τελειώσει γρήγορα αυτή η ιστορία. Εάν ο Αλαφούζος έχει άλλο πλάνο που νομίζει ότι μπορεί να τρέξει τον Παναθηναϊκό κανένα πρόβλημα. Να μας πει να δούμε τι θα κάνουμε. Να σχεδιάζει την χρονιά χωρίς εμάς; Να ενδιαφερόμαστε αλλά να μην έχουμε λόγο σε ό,τι γίνεται;»
-Για τον Φερέιρα:
«Ο κ.Φερέιρα έχει κάνει δουλειά στον Παναθηναϊκό, αλλά ποτέ δεν λες ποτέ σε κάτι καλύτερο. Και όταν θέλεις κάτι καινούργιο αυτό το θέλεις σε όλες τις πτυχές του. Ο κ.Φερέιρα μπορεί να είναι στην επόμενη ημέρα του Παναθηναϊκού, εάν πάρουμε την ΠΑΕ έστω κι από άλλο πόστο. Από αυτό του τεχνικού διευθυντή».
-Για το πλάνο που υπάρχει για την ομάδα:
«Για εμάς το πλάνο είναι σχεδόν έτοιμο. Σε δέκα ημέρες θα είναι έτοιμη ομάδα. Η πρώτη δέσμευση είναι για 15 εκατ. ευρώ στην ομάδα. Λίγο – πολύ τα νούμερα είναι γνωστά»
-Για την αδειοδότηση:
«Τώρα που ο ΠΑΟ ξέφυγε από το βραχνά της αδειοδότησης και αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους στην ομάδα. Υπάρχει η πιο εύκολη λύση. Να είχαν ζητήσει το δικό ματς πλάνο και να είναι όλα ΟΚ»

Δεν υπάρχουν σχόλια: