Πέμπτη 7 Ιουνίου 2012

Η ενδεκάδα των... γκαντέμηδων!!

Οι... προσευχές των Μπλαν, Πραντέλι και Χόντγκσον δεν εισακούστηκαν και βασικά στελέχη της ομάδας μένουν εκτός Euro. Ποιοι είναι οι έντεκα πιο άτυχοι;Οι... προσευχές των Μπλαν, Πραντέλι και Χόντγκσον δεν εισακούστηκαν και βασικά στελέχη της ομάδας μένουν εκτός Euro. Ποιοι είναι οι έντεκα πιο άτυχοι;
Τυχερός μέσα στην ατυχία του πρέπει να αισθάνεται ο Βιθέντε ντελ Μπόσκε, ο οποίος ήξερε πριν την προετοιμασία της ομάδας πως δεν μπορεί να έχει στη διάθεσή του, τους Βίγια, Πουγιόλ και Ιραόλα. Κάπως έτσι... αισθανόταν και ο Λοράν Μπλαν με τους Αμπιντάλ, Σανιάλ και Ντιαμπί, ωστόσο οι... προσευχές του για λίγο τύχη δεν εισακούστηκαν. Ο Τσέζαρε Πραντέλι και πολύ περισσότερο ο Ρόι Χόντγκσον τραβάνε τα μαλλιά τους, αφού είδαν βασικούς παίκτες να αποχωρούν ο ένας μετά τον άλλον. 
 
Μάλιστα, υπάρχει και ενδεκάδα με... πάγκο για τους άτυχους του Euro, αυτούς που χάνουν στο... παραπέντε το Euro. Κάτω από τα δοκάρια ο Σόρενσεν, ο οποίος βρέθηκε στην προετοιμασία, αλλά ένας τραυματισμός στην πλάτη τον άφησε εκτός και τη θέση του πήρε ο μικρός, Σμάιχελ. 
 
Στην άμυνα οι τρεις... άτυχοι είναι ο Κέιχιλ της Αγγλίας, ο Βασίλι Μπερεζούτσκι της Ρωσίας και ο Κρίσιτο της Ιταλίας. Ο αμυντικός της Τσέλσι υπέστη κάταγμα στο σαγόνι στο φιλικό με το Βέλγιο έπειτα από το σπρώξιμο του Μέρτενς. Έτσι τη θέση του πήρε ο Μάρτιν Κέλι της Λίβερπουλ. Ο Ρώσος αμυντικός ταλαιπωρείται απο ένα πρόβλημα στον μηρό και δεν μπόρεσε να βγάλει τις προπονήσεις. 
Η πιο... περίεργη περίπτωση είναι του Ντομένικο Κρισίτο, αφού έμεινε εκτός χωρίς να τραυματιστεί. Το όνομά του μπλέχτηκε στα στημένα και ο Πραντέλι δεν μπορούσε να είχε παίκτη με το μυαλό του αλλού...
 
Η Αγγλία την... τιμητική της!
 
Στο κέντρο συναντούμε δυο Άγγλους, έναν Γάλλο και έναν Ρώσο. Ο Μπάρι δεν ξεπέρασε τον μυικό τραυματισμό του και ο μέσος της Σίτι έμεινε εκτός Euro... Τα χειρότερα όμως δεν είχαν έρθει για τον Ρόι Χόντγκσον, ο οποίος είδε και τον Λάμπαρντ να τραυματίζεται. Ο μέσος της Τσέλσι τέθηκε νοκ-άουτ από το Euro 2012 λόγω τραυματισμού στον δικέφαλο. Έτσι την θέση του πήρε ο Τζόρνταν Χέντερσον της Λίβερπουλ. 
 
Ο Ρομάν Σίσκιν ήθελε να παίξει στο Euro, δεν... ήθελε όμως το στομάχι του. Το σοβαρό πρόβλημα και η γαστρίτιδα τον εμπόδισε να μπει στα πλάνα του Άντβοκαατ. Εκτός έμεινε και ο Γάλλος Καμπούλ, ο οποίος ήθελε, αλλά το ταλαιπωρημένο γόνατό του δεν τον... άκουγε. 
Στην επίθεση δυο Γάλλοι έμεινε εκτός αποστολής, αν και ο Λοράν Μπλαν ήταν... υποψιασμένος. Ο Γκουρκίφ δεν μπόρεσε να βγάλει το πρόγραμμα της προετοιμασίας λόγω τραυματισμού, όπως και ο Ρεμί, στον οποίο και υπολόγιζε αρκετά. Το μεγαλύτερο πλήγμα πάντως ήταν για τον Σλάβεν Μπίλιτς, με την Κροατία να μένει χωρίς τον πιο έμπειρο φορ της, τον Όλιτς. Ο Κροάτης τραυματίστηκε στο φιλικό με τη Νορβηγία και ο γιατρός του στο Μόναχο του έδωσε... απαγορευτικό. Ο Νίκολα Κάλινιτς μπήκε από το... παράθυρο στην 23αδα. 
 
Υπάρχει πάντως και ένας μικρός πάγκος, αφού ο Λόβρεν της Κροατίας παρουσιάστηκε ανέτοιμος, ο Ιταλός, Μπαρτσάλι τραυματίστηκε και θα μείνει εκτός 15-20 μέρες (δεν αποφάσισε ακόμα ο Πραντέλι αν θα καλέσει τον Αστόρι της Κάλλιαρι), ενώ τραυματίας είναι και ο Ματάισεν της Ολλανδίας, με τον Φαν Μαρβάικ να σκέφτεται εναλλακτικές (Ντε Φράι, Φερχέφερ)
 
πηγή: gazzetta.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: