Πέμπτη 7 Ιουνίου 2012

Μέσι: «Ελπίζω να μείνει χρόνια ο Βιλανόβα»

Μέσι: «Ελπίζω να μείνει χρόνια ο Βιλανόβα»
Με τα καλύτερα λόγια μίλησε ο Λιονέλ Μέσι για τον νέο προπονητή της Μπαρτσελόνα, Τίτο Βιλανόβα ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στη μεγάλη συνεισφορά του Πεπ Γκουαρντιόλα.

«Μένω στην Μπαρτσελόνα και ελπίζω τα πράγματα να συνεχίσουν να είναι το ίδιο καλά και χωρίς τον Πεπ. Ο Τίτο είναι μία εντελώς διαφορετική προσωπικότητα και ελπίζω πως θα μείνει στον πάγκο της ομάδας για πολλά χρόνια. Αυτό θα σημαίνει πως τα πράγματα θα πηγαίνουν καλά» δήλωσε ο Αργεντινός επιθετικός και συνέχισε τονίζοντας για τον Πεπ Γκουαρντιόλα «ο Πεπ με βοήθησε να εξελιχθώ σαν παίκτης, ειδικά στο τακτικό κομμάτι. Μου εξήγησε πράγματα που δεν τα είχα ξανακάνει στο παρελθόν».

Τέλος έκανε λόγο για την εφιαλτική εβδομάδα της Μπάρτσα, όταν μετά τα άσχημα αποτελέσματα σε Ισπανία και Ευρώπη ακολούθησε και η αναγγελία αποχώρησης του Γκουαρντιόλα.

«Ήταν μια δύσκολη εβδομάδα. Χάσαμε από την Ρεάλ Μαδρίτης, αποκλειστήκαμε από την Τσέλσι στο Τσάμπιονς Λιγκ και στη συνέχεια μάθαμε για την αποχώρηση του Γκουαρντιόλα. Πιστεύω πάντως πως έρχονται καλύτερες ημέρες» κατέληξε.


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: