Πέμπτη 7 Ιουνίου 2012

Τα «λένε» στο ίδιο τραπέζι!!

Καθημερινό είναι το φαινόμενο των συναντήσεων πλέον στον Άρη. Οι κινήσεις που γίνονται το τελευταίο διάστημα στην κατεύθυνση συγκέντρωσης ενδιαφέροντος από παράγοντες του Άρη με επιχειρηματική δράση, είναι απαραίτητο να συντονιστούν. Προτεραιότητα αυτή τη στιγμή, για να συνεχίσει το καράβι να… προχωράει, είναι η σύσταση διοικητικού συμβουλίου με νέα πρόσωπα (μετά την παραίτηση των πέντε μελών του ΔΣ), η οικονομική ενίσχυση με ρευστότητα για την αντιμετώπιση των άμεσα απαιτητών αναγκών και επιπλέον η έναρξη του αγωνιστικού σχεδιασμού ενόψει της νέας σεζόν.

Ήδη έχουν γίνει αρκετές επαφές. Τόσο από τον πρωτεργάτη στη νέα τάξη πραγμάτων, τον Αντώνη Ζαμπέτα, όσο και με την ενεργοποίηση των βετεράνων ποδοσφαιριστών του συλλόγου οι οποίοι με τις επαφές που έχουν κάνει δίνουν μια χείρα βοηθάς στον διευθύνοντα σύμβουλο της ΠΑΕ Άρης, ο οποίος είναι αλήθεια ότι μόνος του δεν μπορεί να τα… προλάβει όλα στη μάχη που δίνει. Ήδη τα ονόματα του Λάμπρου Γράντα, του Μιχάλη Ζορπίδη, του Γιάννη Βένου από πλευράς βετεράνων και του Γιάννη Ιωννίδη, έχουν δει το φως της δημοσιότητας και άμεσα ή έμμεσα επιβεβαίωσαν ότι δέχτηκαν κρούσεις και είναι «κατ' αρχήν θετικοί». Υπάρχουν και άλλοι που έχουν δεχτεί το προσκλητήριο. Κάποιες πόρτες έμειναν… ανοιχτές κάποιες ήταν εξ αρχής όμως κλειστές.
Ρυθμιστής των εξελίξεων είναι η Κοινωνία Μελών, η οποία παρακολουθεί… στενά τις διαδικασίες. Το επόμενο διάστημα βρίσκεται στα σκαριά μια συνάντηση όλων όσων έχουν εκφράσει την επιθυμία και την διάθεση να μπουν μπροστά και να συνεισφέρουν στην σωτηρία του Άρη. Το γεγονός ότι όλοι μαζί θα καθίσουν στο ίδιο τραπέζι είναι από μόνο σημαντικό. Θα ακουστούν απόψεις, θα κατατεθούν προτάσεις με απώτερο σκοπό την εξεύρεση μιας βιώσιμης για τον Άρη λύσης. Μετά από τις πρώτες θετικές απαντήσεις που δόθηκε χρειάζεται ο συντονισμός όλων, για να ληφθούν συγκεκριμένες αποφάσεις και να δρομολογηθούν ενέργειες, άμεσα σχετιζόμενες με το οικονομικό. Το σημαντικό είναι να ενημερωθούν άπαντες για την κατάσταση στην ΠΑΕ, κυρίως την οικονομικά και να συζητήσουν για τις ενέργειες που απαιτούνται ώστε να ξεπεραστούν συγκεκριμένα προβλήματα όπως οι οφειλές προς Εφορία, ΙΚΑ, παίκτες. Επιπλέον, μετά την επισημοποίηση της διεξαγωγής της τακτικής Γενικής Συνέλευσης της Κοινωνίας Μελών, με βασικό θέμα τις… διπλές εκλογές για την ανάδειξη διοικήσεων σε Φορέα και ΠΑΕ, αποτελεί έναν ακόμη στόχο η απόδειξη τού αν μπορεί τελικά να προκύψει και η πρόταση στελέχωσης του δ.σ. της ΠΑΕ.


πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: