Πέμπτη 7 Ιουνίου 2012

Σε ποια ηλικία απολαμβάνουμε το σεξ στο max;

Μία πολύ ενδιαφέρουσα έρευνα ήρθε στο φως της δημοσιότητας και πραγματοποίησε διαδικτυακό κατάστημα πώλησης βοηθημάτων του σεξ...
Σε ποια ηλικία απολαμβάνουμε το σεξ στο max;
Οι γυναίκες απολαμβάνουν περισσότερο το σεξ στα 28 τους χρόνια, ενώ οι άντρες "τα δίνουν όλα" πέντε χρόνια αργότερα, σύμφωνα με μία νέα βρετανική δημοσκόπηση.
Τα ευρήματα αυτά έρχονται σε πλήρη αντίθεση με προγενέστερα ευρήματα, που είχαν δείξει ότι οι άντρες φτάνουν στη σεξουαλική κορύφωση στην ηλικία των 18 ετών και οι γυναίκες στα 30.
H ειδική επί του τομέα, δρ Τρέισι Κοξ, από το Λονδίνο (τι άλλο θα μπορούσε να ήταν με αυτό το όνομα) εξήγησε:
«Όπως ισχύει για τα περισσότερα πράγματα στη ζωή, το σεξ βελτιώνεται με την εξάσκηση. Υπό αυτή την έννοια είναι απολύτως λογικό να απολαμβάνουν οι άντρες περισσότερο το σεξ στα 30 τους παρά στα 18 τους, όταν ουσιαστικά ακόμα το μαθαίνουν. Χρειάζεται χρόνος για να μάθει ένας άντρας να έχει τον έλεγχο της εκσπερμάτωσής του, αλλά και για να εντρυφήσει στην πολυπλοκότητα της σεξουαλικής πράξης. Χρειάζεται χρόνος για να μάθει ένας άντρας να έχει τον έλεγχο της εκσπερμάτωσής του, αλλά και για να εντρυφήσει στην πολυπλοκότητα της σεξουαλικής πράξης».
Γεννημένες του 84 και λεβέντες του 79, ποιος τη χάρη σας!

Πηγή: topeiraxtiri.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: