Πέμπτη 7 Ιουνίου 2012

Τους έκανε καλό η… ήττα!!

Τους έκανε καλό η… ήττα!
Ευεργετική χαρακτήρισε την ήττα που γνώρισε η εθνική ομάδα της Ιταλίας (3-0) από την αντίστοιχη της Ρωσίας ο Εμανουέλε Τζιακερίνι. Ο μεσοαμυντικός της Γιουβέντους πιστεύει πως αυτό το αποτέλεσμα έκανε καλό στη «σκουάντρα ατζούρα» τόσο από τακτικής, όσο και από ψυχολογικής πλευράς.

«Κάτι άλλαξε στην τακτική της ομάδας, ύστερα τη "βαριά" ήττα κόντρα στην Ρωσία. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να αλλάξουμε σύστημα. Ωστόσο, το συγκεκριμένο αποτέλεσμα κατάφερε να μας κάνει καλό. Πρώτον, γιατί δεν θα ξεκινήσουμε τη διοργάνωση ως φαβορί και δεύτερον διότι έχουμε να δώσουμε μερικές απαντήσεις στους επικριτές μας.

Παράλληλα, ο μέσος της Γιουβέντους μίλησε και για την «αποστολή» που θα του ανατεθεί, ενόψει Euro, πάνω στο σύστημα της ομάδας, το οποίο αναμένεται να είναι το 3-5-2.«Είμαι χαρούμενος που θα αγωνιστώ στο αριστερό άκρο. Είναι μία θέση στην οποία έχω αγωνιστεί και στο παρελθόν. Πρέπει να “θυσιάσω” τον εαυτό μου, ώστε να καλύψω ολόκληρη την πτέρυγα. Βέβαια, διαθέτω την τεχνική, αλλά και τη φυσική ικανότητα για να τα καταφέρω επιτυχώς». 


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: