Πέμπτη 7 Ιουνίου 2012

Πέπε και Στελίνι καταθέτουν για τα «στημένα»

Τα ονόματα του διεθνούς άσου της Γιουβέντους, Σιμόνε Πέπε, αλλά και του βοηθού προπονητή της ιταλικής ομάδας, Κριστιάν Στελίνι, συμπεριλαμβάνονται ανάμεσα στα καινούργια που είδαν το φως της δημοσιότητας και θα κληθούν να καταθέσουν για το «Scommessopoli»!
Ο Ιταλός μεσοεπιθετικός της «γηραιάς κυρίας» αλλά και το… δεξί χέρι του Αντόνιο Κόντε περιλαμβάνονται στις νέες κλήσεις των ανακριτικών αρχών για κατάθεση, στο πλαίσιο της έρευνας για τα «στημένα» παιχνίδια στη Σέριε Α.
Ο Στελίνι ήταν την περίοδο 2010-11 συνεργάτης του νυν προπονητή της Γιουβέντους και στη Σιένα, η οποία είναι μία από τις ομάδες που βρίσκονται υπό διερεύνηση... Μάλιστα, ο άλλοτε παίκτης του συλλόγου της Τοσκάνης, Φίλιπο Καρόμπιο, έχει καταθέσει ότι το εν λόγω προπονητικό δίδυμο είχε γνώση τουλάχιστον ενός «στημένου» παιχνιδιού!
Αντιθέτως, η κλήση του Πέπε αποτελεί έκπληξη, αφού το όνομά του δεν φερόταν ως τώρα να εμπλέκεται στο σκάνδαλο. Ο 28χρονος άσος -που δεν έχει συμπεριληφθεί πάντως στην αποστολή της Ιταλίας για το Euro 2012- θα καταθέσει στις 13 Ιουνίου, όπως και ο Στελίνι.


πηγή: onsports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: