Πέμπτη 7 Ιουνίου 2012

Σε επιφυλακή για Ούμπιντες!!

Αντί να μειώνονται διογκώνονται τα προβλήματα. Μετά τις προσφυγές που έχει η ΠΑΕ Άρης στην πλάτη της και περιμένει την εκδίκασή τους την ερχόμενη Δευτέρα…

Κάθε μέρα αντιμέτωποι με ένα νέο πρόβλημα μπροστά τους βρίσκονται οι ιθύνοντες της ΠΑΕ Άρης. Στα γραφεία της Οδού Αλκμήνης έφτασε χθες μία ακόμη προσφυγή, την οποία καλούνται οι κίτρινοι να αντιμετωπίσουν. Ο μάνατζερ του Χαβιέρ Ούμπιντες, Χεράρδο Μαγκνταλένα, κατήγγειλε την ΠΑΕ Άρης στη ΦΙΦΑ, ζητώντας οφειλόμενα χρήματα από προμήθειες που έχει λαμβάνειν από τη συνεργασία με την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Γίνεται αντιληπτό ότι αντί τα προβλήματα να μειώνονται καθημερινά αυτά διογκώνονται με αποτέλεσμα το… βάρος στις πλάτες των ανθρώπων του Άρη να γίνεται ακόμη πιο ασήκωτο. Αυτή τη φορά οι κίτρινοι δεν την «πάτησαν» από ποδοσφαιριστή, αλλά από εκπρόσωπο. Συγκεκριμένα, ο Ισπανός ατζέντης του Ούμπιντες
διεκδικεί 120 χιλιάδες ευρώ υποστηρίζοντας ότι στράφηκε σε αυτή τη λύση καθώς δεν βρήκε σημείο επαφής με τους κίτρινους παρά τις προσπάθειες του.

Από την ΠΑΕ Άρης επιχειρήθηκε επικοινωνία μαζί του και του διαμηνύθηκε ότι οι οφειλές τόσο προς τον ίδιο όσο και τον Ούμπιντες είναι σε προτεραιότητα, αμέσως μόλις ολοκληρωθούν οι κινήσεις για το σχηματισμό νέας διοίκησης.
Το θέμα του Αργεντινού είναι μείζον για τους κίτρινους, αφού είναι ο παίκτης που αγωνιστικά και οικονομικά, φαντάζει ως αυτός στον οποίο πρέπει να στηριχθεί η αγωνιστική αναδόμηση τη νέα περίοδο. Το θέμα χειρίζεται ο Αγαπητός Αμπελάς ο οποίος βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή με το έμψυχο δυναμικό των κίτρινων σε μια προσπάθεια να ενημερώσει, αλλά και να καθησυχάσει τους ποδοσφαιριστές που ανήκουν στο ρόστερ των κίτρινων. Την ίδια ώρα πάντως που στον Άρη επιδιώκουν επικοινωνία με τον Αργεντίνο και εύρεση λύσης με τον εκπρόσωπό του, οι φήμες για «μετακόμιση» στην Κύπρο εντείνονται, οι οποίες ναι μεν επιβεβαιώνονται από την Μεγαλόνησο, αλλά σύμφωνα με το περιβάλλον του ποδοσφαιριστή δεν αποτελεί προτεραιότητά του και αυτό που περιμένει πριν πάρει την απόφαση για το μέλλον του, είναι ο Άρης.

πηγή: metrosport.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια: