Πέμπτη 7 Ιουνίου 2012

Γκαλιάνι: «Δεν πωλείται κανείς»

Γκαλιάνι: «Δεν πωλείται κανείς»
Αρνητική ήταν η απάντηση του Αντριάνο Γκαλιάνι στην προσφορά των 40 εκατ. ευρώ της Παρί Σεντ Ζερμέν για τον Τιάγκο Σίλβα. Ο τεχνικός διευθυντής των Παριζιάνων προσέφερε τα ίδια χρήματα με την Μπαρτσελόνα, ποντάροντας στις καλές σχέσεις του με τον ισχυρό άντρα της Μίλαν, αλλά δεν φαίνεται να ικανοποιούνται οι «ροσονέρι», που δηλώνουν πως ο Σίλβα δεν πωλείται.

Σε ασφυκτικό μεταγραφικό κλοιό βρίσκεται η Μίλαν. Οι προσφορές για τους κορυφαίους παίκτες της φτάνουν στα γραφεία της σχεδόν κάθε μέρα και οι υπεύθυνοι της ομάδας συνεχίζουν να μοιράζουν αρνητικές απαντήσεις. Μετά τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, άλλος ένας άσος των «ροσονέρι» βρίσκεται στο στόχαστρο της Παρί Σεντ Ζερμέν. Πρόκειται για τον Τιάγκο Σίλβα, για τον οποίον οι εμίρηδες της ομάδας του Παρισιού, φέρονται αποφασισμένοι να ξοδέψουν 40 εκατ. ευρώ. Το ποσό αυτό δεν φαίνεται να ικανοποιεί τους διοικούντες τη Μίλαν, οι οποίοι επέστρεψαν την προσφορά στον αποστολέα, τονίζοντας πως κανείς παίκτης τους δεν πωλείται.

Αντίθετα στόχος των «ροσονέρι» είναι η περαιτέρω ενίσχυση της ομάδας, καθώς βρίσκονται πολύ κοντά στην απόκτηση του Ατσέρμπι, μόλις λυθεί το θέμα της συνιδιοκτησίας του αμυντικού από τη Τζένοα και την Κιέβο. Εξάλλου αναμένεται να προωθηθεί στην πρώτη ομάδα και ο, επίσης νεαρός αμυντικός, Ρομανιόλι, που ανήκει κατά το ήμισυ στη Μίλαν και έπαιξε στη Φότζια και την Πεσκάρα τα δύο τελευταία χρόνια. Ο Γκαλιάνι με τον προπονητή Μασιμιλιάνο Αλέγκρι αποφάσισαν να τον εμπιστευτούν και είναι θέμα χρόνου να επιστρέψει στο Μιλάνο.


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: