Πέμπτη 7 Ιουνίου 2012

Στοφορόπουλος: «Χρειάζονται υπερήρωες»!

Ο πρώην πρόεδρος του Ηρακλή, Ηλίας Στοφορόπουλος, μίλησε στην εκπομπή «Στη Σέντρα» για την προσπάθεια συγκρότησης διοίκησης Πρωτοδικείου και τη γενικότερη κατάσταση στο σύλλογο.

«Ελπίζουμε ότι θα κάνουμε διοίκηση Πρωτοδικείου, όπως κάνουν όλοι οι σύλλογοι. Τα χρέη σε όλους τους συλλόγους είναι τεράστια. Το βόλεϊ δεν μπορεί να πάρει ΑΦΜ ενώ οι μισές ομάδες έχουν ΑΦΜ.

Δεν μπορούμε να πάρουμε μπλοκ διότι δεν κάναμε φορολογική δήλωση, για να το κάνουμε χρειάζεται 150.000 και δεν μπορούμε να πληρώσουμε πουθενά. Άντε τώρα να βγάλουμε άκρη. Μας ζήτησαν προκαταβολή 150.000 ευρώ από την εφορία, αλλά δεν μπορούμε να τους τα δώσουμε αν δεν τα εισπράξουμε πρώτα.

Τρελοκομείο είναι. Μέσα στους υποψηφίους βουλευτές ήταν και ο κ. Σάββας, το πρώην μέλος της επιτροπής της ΕΠΟ και θα τολμούσα κάποτε να πω ότι ούτε στην Ελλάδα δε γίνονται, αλλά τελικά στην Ελλάδα γίνονται.

Φταίει το κράτος που αφήνει άνθρωποι ανίκανοι να κάνουν κουμάντο. Εμείς πέρυσι δεν μπορούσαμε ούτε νερό να πιούμε στην Αθήνα και χθες είδατε τι έγινε. Δεν ξέρω πώς θα σωθεί ο Ηρακλής. Το ψάρι βρωμάει από το κεφάλι. Ο αθλητικός δικαστής που μας καταδίκασε κατέβηκε υποψήφιος στην Αρκαδία.

Για τη διοίκηση επιλογές δεν υπάρχουν πολλές, τώρα ζητούνται υπερήρωες, διότι η κατάσταση είναι πολύ δύσκολη. Υπάρχουν κι άλλοι σύλλογοι που αντιμετωπίζουν πολλά προβλήματα, όπως ο ερασιτέχνης Ολυμπιακός. Εγώ δεν προτίθεται να μπω στη διοίκηση, υπάρχουν νεότερα παιδιά με περισσότερο κουράγιο».


πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: