Πέμπτη 7 Ιουνίου 2012

Με Ντ’ Αλεσάντρο η Ιντερνασιονάλ!!

Η Ιντερνασιονάλ κέρδισε με 1-0 τη Σάο Πάολο στο Πόρτο Αλέγκρε και συμπλήρωσε επτά βαθμούς στο φετινό βραζιλιάνικο πρωτάθλημα.
Μοναδικός σκόρερ ήταν ο Αργεντινός, Αντρές Ντ’ Αλεσάντρο. Συγκεκριμένα στο 20ό λεπτό νίκησε τον Ντενίς με εκτέλεση φάουλ. Αξίζει να σημειωθεί πως δύο ομάδες δεν είχαν τους διεθνείς στη διάθεσή τους, κάτι που συνέβη γενικότερα σε όλα τα σημερινά παιχνίδια. Πλέον η Ιντερνασιονάλ έχει επτά βαθμούς, ενώ η Σάο Πάολο έμεινε στους τρεις.
Σε άλλο ματς, η Σάντος έμεινε στο 1-1 με τη Φλουμινένσε. Μόλις στο τέταρτο λεπτό ο Ρεντερία άνοιξε το σκορ, ύστερα από λάθος των φιλοξενουμένων στη μεσαία γραμμή. Ακολούθησε πέναλτι του Καρλίνιος στο 26ο λεπτό, το οποίο παραχώρησε ο Αντριάνο. Η Σάντος ανέβασε πάλι την απόδοσή της, αλλά δεν απέσπασε το τρίποντο. Μοιραία κατέγραψε την τρίτη της ισοπαλία σε ισάριθμα ματς, ενώ η «φλου» συμπλήρωσε πέντε βαθμούς.
Ακόμα, η Φλαμένγκο απέσπασε 2-2 στην έδρα της Πόντε Πρέτα με γκολ του Βάγκνερ Λοβ στις καθυστερήσεις. Νωρίτερα, στο 28ο λεπτό ο Ρενάτο είχε ισοφαρίσει σε 1-1, ενώ οι Ρενέ Ζουνιόρ και Ζουά Πάολο σκόραραν στο 14ο και 52ο λεπτό για τους γηπεδούχους. Μετά το 2-2 αποβλήθηκε ο Ρότζερ της Πόντε Πρέτα. Εν τέλει το αποτέλεσμα χαρακτηρίζεται δίκαιο, με τη Φλαμένγκο να συμπληρώνει τρεις βαθμούς και την Πόντε Πρέτα δύο.
Παρακάτω όλα τα αποτελέσματα της Τετάρτης (06/06):
Ατλέτικο Γκοϊάνένσε-Γκρέμιο 0-1
Σπορτ Ρεσίφε-Παλμέιρας 2-1
Ατλέτικο Μινέιρο-Μπαχία 1-1
Κοριτίμπα-Πορτουγκέζα 2-0
Βάσκο Ντα Γκάμα-Ναούτικο 4-2
Πόντε Πρέτα-Φλαμένγκο 2-2
Ιντερνασιονάλ-Σάο Πάολο 1-0
Σάντος-Φλουμινένσε 1-1









πηγή: onsports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: