Πέμπτη 7 Ιουνίου 2012

Προέχουν οι διακανονισμοί!!

Βασικό θέμα συζήτησης στον ΠΑΟΚ αυτή την περίοδο είναι τι ακριβώς θα γίνει με τον έλεγχο Ιουνίου που θα περάσει η ΠΑΕ από την UEFA.
Προέχουν οι διακανονισμοί
Θέλουν δε θέλουν στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ο προγραμματισμός της νέας περιόδου με τις μεταγραφές και τα θέματα προετοιμασίας αλλά και σχεδιασμού της νέας ομάδας, θα συνδυαστούν με την προσπάθεια να παίξει η ομάδα στο Europa League.
Για να γίνει αυτό τέλη Ιουνίου η ΠΑΕ θα παρουσιαστεί στην UEFA για να αποδείξει ότι έχει πληρώσει ή διακανονίσει ληξιπρόθεσμες οφειλές με ημερομηνία 30/6. Για να γίνουν πληρωμές όμως, ή για να μαζευτούν υπογραφές χρειάζονται χρήματα, δουλειά, υπομονή, πειθώ και σχέδιο. Το κακό είναι ότι αυτή ειδικά την περίοδο δεν υπάρχουν και πολλά μετρητά...
Βρύζας και Γεωργιάδης συμφώνησαν σήμερα ότι αυτό το δύσκολο έργο της συλλογής υπογραφών θα το αναλάβουν από κοινού. Είναι κάτι που έχει λογική μια και πολλοί παίκτες τον Βρύζα γνώριζαν και με αυτόν έχουν ήδη συζητήσει οικονομικά θέματα.
Όλη αυτή η διαδικασία πρέπει να γίνει σε διάστημα τριών εβδομάδων, σε μία περίοδο όπου τα έσοδα από τα διαρκείας είναι απαραίτητα. Η επίλυση αυτού του θέματος είναι δύσκολη και πρέπει να γίνει ταυτόχρονα με τις μεταγραφές που χρειάζεται η ομάδα.
Πηγή: paok24.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: