Πέμπτη 7 Ιουνίου 2012

Σοκ στην Ιταλία, αυτοκτόνησε παίκτης του χάντμπολ!!

Στο πένθος βυθίστηκε το ιταλικό χάντμπολ και η Εθνική της χώρας, λίγο πριν από την έναρξη των προκριματικών του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, καθώς ο 24χρονος Αλέσιο Μπιζόρι έδωσε τέλος στη ζωή του.

Ο νεαρός διεθνής πλέι μέικερ της Άμπρα, επρόκειτο να ενσωματωθεί στην αποστολή της εθνικής Ιταλίας εν όψει των αγώνων του 2ου ομίλου της Α΄ προκριματικής φάσης που αρχίζουν σήμερα στο Μπάρι. Όμως δεν πήγε ποτέ…

Άφησε ένα σημείωμα προς την οικογένειά του στο ξενοδοχείο όπου διέμενε, αναφέροντας ότι δεν μπορεί άλλο να ζήσει και στη συνέχεια έπεσε στις ράγες του τρένου στον σιδηροδρομικό σταθμό της Μπολόνια. Ακόμη δεν έχουν γίνει γνωστοί οι λόγοι που τον οδήγησαν σε αυτή την πράξη, καθώς σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία από την έρευνα, δεν είχε οικονομικά προβλήματα ή προσωπικά. Οι συμπαίκτες του ανέφεραν ότι τον έψαχναν την τελευταία εβδομάδα, χωρίς ποτέ να απαντήσει στα τηλεφωνήματά τους.

Ο πρόεδρος της ιταλικής ομοσπονδίας, Φραντσέσκο Πουρομούτο, εξέφρασε τα θερμά συλλυπητήρια του, ενώ οι συμπαίκτες του θα αγωνιστούν με μαύρα περιβραχιόνια στο τουρνουά. Πριν την έναρξη των αγώνων στο Μπάρι θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στην μνήμη του.


πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: