Πέμπτη 7 Ιουνίου 2012

Τρία στα τρία η Βάσκο Ντα Γκάμα!!

Η Βάσκο Ντα Γκάμα επιβλήθηκε με 4-2 της Ναούτικο πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση και συμπλήρωσε τρεις νίκες στις ισάριθμες πρώτες αγωνιστικές του Brasileiro.
Στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης η Ναούτικο απείλησε, αλλά πολύ γρήγορα πέρασε ο έλεγχος του ρυθμού στη Βάσκο. Μόλις στο 21ο λεπτό, άλλωστε, ο Αλεσάντρο άνοιξε το σκορ εκμεταλλευόμενος λάθος της αντίπαλης άμυνας. Ο ίδιος παίκτης διαμόρφωσε το 4-1 στο 68ο λεπτό, ενώ ήταν ιδιαίτερα κινητικός σε όλο το παιχνίδι.
Εν τω μεταξύ, στο 35ο λεπτό ο Φελίπε σημείωσε το 2-0 με πανέμορφο σουτ. Στο 61ο λεπτό ο Ζουνίνιο «εκτόξευσε» το σκορ στο 3-0, ενώ ο Μαρτίνεζ μείωσε σε 3-1 στο 66ο λεπτό και ο Αραούχο σε 4-2 στο 88ο. Αυτή ήταν η δεύτερη ήττα της Ναούτικο, που έχει μόλις έναν βαθμό στις τρεις πρώτες αγωνιστικές της διοργάνωσης.
Υπό το βλέμμα του νεοαποκτηθέντα Ροναλντίνιο, η Ατλέτικο Μινέιρο έφερε 1-1 με την Μπαΐα. Άλλωστε ο χαρισματικός μεσοεπιθετικός δεν πρόλαβε τις σχετικές ημερομηνίες, οπότε δεν ήταν διαθέσιμος στο ματς. Μάλιστα οι οπαδοί των γηπεδούχων ασχολήθηκαν περισσότερο μαζί του, παρά με το ίδιο το παιχνίδι. Πάντως ο Ζο άνοιξε το σκορ στο 51ο λεπτό με πέναλτι και ο Λεάντρο Φαχέλ ισοφάρισε για την Μπαχία στο 71ο.
Συνολικά, η Ατλέτικο είχε περισσότερες ευκαιρίες, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο και μετά το 1-1. Ωστόσο πήρε απλά την ισοπαλία και συμπλήρωσε επτά βαθμούς. Από την πλευρά της, η Μπαΐα έφτασε στους δύο πόντους.
Σε άλλο ματς, η Κοριτίμπα κέρδισε με 2-0 την Πορτουγκέζα και κατέκτησε τους τρεις πρώτους της βαθμούς στο φετινό πρωτάθλημα. Σκόρερ ήταν ο Άιρτον στο 17ο λεπτό και Έβερτον στο 42ο. Έτσι η Πορτουγκέζα έμεινε στον έναν βαθμό, έπειτα από τρεις αγωνιστικές.









πηγή: onsports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: