Πέμπτη 7 Ιουνίου 2012

Τόπο στα νιάτα!!

Στον Άρη έχουν οργώσει όλη τη Βόρεια Ελλάδα και έχουν εντοπίσει κι άλλους νεαρούς ταλαντούχους ποδοσφαιριστές.
Τόπο στα νιάτα
Ο Άρης, όπως και οι άλλες πέντε ομάδες που δεν εξασφάλισαν αδειοοδότηση και άρα δεν μπορούν, μέχρι αυτή τη στιγμή τουλάχιστον, να πραγματοποιήσουν κινήσεις ενίσχυσης του ρόστερ τους, με παίκτες άνω των 22 ετών, είναι υποχρεωμένος αφενός να αξιοποιήσει τις Ακαδημίες τους και αφετέρου να ...χτενίσει την αγορά για νεαρούς ταλαντούχους παίκτες, όπως έκανε και το περασμένο καλοκαίρι.
Ο Άρης θα στηριχτεί από ότι φαίνεται την επόμενη σεζόν στην νέα γενιά και παρά τα οικονομικά προβλήματα και το αρνητικό κλίμα που έχει διαμορφωθεί, οι επιτυχίες του στις μικρές ηλικίες και η αποδεδειγμένα καλή δουλειά που γίνεται αποτελούν ...κράχτη για τους νεαρούς παίκτες.
Ήδη σύμφωνα με τις πληροφορίες, το σκάουτινγκ του Άρη εδώ και μήνες, έχει οργώσει τη Βορεια Ελλάδα και όχι μόνο και έχει παρακολουθήσει αρκετούς ταλαντούχους παίκτες, σε διάφορες θέσεις. Παίκτες που άλλοι θα ενταχθούν στις ομάδες Κ17 και Κ20 και άλλοι κατευθείαν για προετοιμασία στην 1η ομάδα. Οι τελικές επαφές με τους υποψήφιους στόχους, θα γίνουν μόλις προκύψει η νέα διοίκηση και φυσικά ο νέος προπονητής.
Πηγή: allaboutaris.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: