Πέμπτη 7 Ιουνίου 2012

Μπεκιάρης: «Καλή διάθεση από Κατσαρή για Σαββίδη»

Στο «Αθλητικό Metropolis» και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο εκπρόσωπος του Α.Σ ΠΑΟΚ Άκης Μπεκιάρης. Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για τη διοίκηση που προέκυψε: «Είμαι μια διοίκηση με αρκετά νέα πρόσωπα καθώς στα 15 τακτικά μέλη υπάρχουν πέντε νέα πρόσωπα. Δεν είναι και λίγα. Χθες είχαμε διοικητικό συμβούλιο όπου κατανεμήθηκαν οι αρμοδιότητες και στην στην επόμενη συνεδρίαση θα ορίσουμε τους στόχους για τα τμήματα που ανήκουν στον Ερασιτέχνη, θα καθοριστεί το μπάτζετ.

Στόχος του Α.Σ ΠΑΟΚ είναι να διαφυλάσσει τα συμφέροντα όλων των τμημάτων που ανήκουν στον Α.Σ με εξαίρεση το ποδόσφαιρο και το χάντμπολ. Θα τεθούν οι στόχοι, με τη καλύτερη αξιοποίηση των γηπέδων που έχει ο ΠΑΟΚ (Τούμπα , Παλατάκι) με σκοπό την καλύτερη δυνατή παρουσία των τμημάτων».

Για τη συνάντηση του Κατσαρή με τον Σαββίδη: «Αυτό που μας ενημέρωσε ο κ. Κατσαρής είναι ότι έγινε μια συνάντηση με τον Ιβάν Σαββίδη και τον Ζήση Βρύζα σε πολύ καλό κλίμα και θα επαναληφθεί στο επόμενο χρονικό διάστημα. Υπάρχει καλή διάθεση από τον κ. Κατσαρή και όλα τα μέλη του δ.σ του Α.Σ».

Για τα προβλήματα στον ερασιτεχνικό αθλητισμό: «Οι δυσκολίες είναι πολλές. Ο ΠΑΟΚ έχει 19 τμήματα. Εάν δε γίνουν αύριο πρωταθλητές όλοι οι αθλητές που συμμετέχουν σε αυτά θα γίνουν σίγουρα οπαδοί του ΠΑΟΚ. Τα προβλήματα είναι μεγάλα στον αθλητισμό, γιατί οι τακτικές επιχορηγήσεις έχουν σταματήσει εδώ και τρία χρόνια. Ο Α.Σ ΠΑΟΚ θα συνεχίσει να τα καλλιεργεί με σύνεση όλα αυτά τα τμήματα».


πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: