Πέμπτη 7 Ιουνίου 2012

Τραπατόνι: «Αγώνας-“κλειδί” αυτός με την Κροατία»

Τραπατόνι: «Αγώνας-“κλειδί” αυτός με την Κροατία»
Καθοριστικό ενόψει της συνέχειας του Euro 2012 θα είναι για την Ιρλανδία το πρώτο της παιχνίδι στον τρίτο όμιλο με αντίπαλο την Κροατία, που θα διεξαχθεί την προσεχή Κυριακή (10/6), όπως δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της UEFA ο ομοσπονδιακός προπονητής, Τζιοβάνι Τραπατόνι.

«Γνωρίζουμε πολύ καλά ότι το πρώτο ματς είναι πολύ σημαντικό, όσο σημαντικό είναι και το άλλο παιχνίδι της πρεμιέρας του ομίλου μας ανάμεσα στην Ιταλία και την Ισπανία. Τα πρώτα 90 λεπτά θα επηρεάσουν την συνέχεια. Είναι πολύ σημαντικό για εμάς να νικήσουμε την Κροατία ή τουλάχιστον να μην χάσουμε. Αν νικήσουμε δε, θα αποκτήσουμε ένα σπουδαίο πλεονέκτημα», τόνισε ο ιταλός τεχνικός και πρόσθεσε ότι θα ήθελε Ιταλία και Ισπανία να έρθουν ισόπαλες.

Όσο για το στοιχείο που κάνει την Ιρλανδία να ξεχωρίζει, συγκριτικά με τις υπόλοιπες ομάδες του ομίλου, δήλωσε χαρακτηριστικά: «Δεν είναι ένα χαρακτηριστικό, πρόκειται για την όλη νοοτροπία μας. Η αποφασιστικότητα και η αυτοπεποίθησή μας. Χωρίς καμία αμφιβολία πιστεύουμε στους εαυτούς μας. Όσον αφορά τον τρόπο παιχνιδιού μας, έχουμε το δικό μας στυλ. Μπορεί η τεχνική να μην είναι το φόρτε μας, αλλά παίζουμε ομαδικά και διαθέτουμε τα δικά μας στοιχεία».


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: