Πέμπτη 7 Ιουνίου 2012

Αποστολάκης: «Κίνητρο για το Δώνη ότι είναι οπαδός του ΠΑΟΚ»

Ο Στράτος Αποστολάκης μίλησε στο Αθλητικό Metropolis και την εκπομπή «Στη Σέντρα» για την πορεία της εθνικής λίγο πριν από την έναρξη του Euro, αλλά και για την επιλογή του Γιώργου Δώνη στο "τιμόνι" του ΠΑΟΚ.

"Όπως έχει έρθει το ελληνικό ποδόσφαιρο, τις τύχες του μελλοντικά πρέπει να τις κρατούν οι ποδοσφαιριστές. Επειδή τις τύχες τις κρατούσαν αλεξιπτωτιστές στο χώρο και το οδήγησαν εδώ που το οδήγησαν καλύτερα να τις κρατούν οι πρωταγωνιστές.

Δεν υπάρχει περίπτωση να δούμε κάτι χειρότερο, αλλά κάτι καλύτερο. Ο ΠΑΟΚ είναι πρωτοπόρος σε αυτό και καλό είναι ότι επενδύει στα παιδιά του ποδοσφαίρου. Ο Γεωργιάδης έπαιξε στην ομάδα και ο Γιώργος ο Δώνης ήταν οπαδός της ομάδας και αυτό είναι πλεονέκτημα.

Είναι ένα κίνητρο περισσότερο και είναι ένα παιδί που ζούσε και ανέπνεε στην ψυχολογία του συλλόγου και αυτό είναι καλό, αλλά δεν είναι αρκετό για να καλύψει άλλα. Ο Γιώργος βέβαια έχει δείξει ότι την κατέχει την προπονητική και είναι η καλύτερη επιλογή και για την ομάδα, αλλά και για τον ίδιο".

Για τις επιλογές του Φερνάντο Σάντος στο Euro της Πολωνίας και της Ουκρανίας είπε:

"Οι επιλογές είναι του προπονητή. Ο καθένας μπορεί να έχει διαφορετική άποψη, αλλά αυτός αποφασίζει. Και εύχομαι να περάσει στην επόμενη φάση. Οι επιλογές θα κριθούν εκ του αποτελέσματος και θα δούμε αν έπραξε σωστά.

Το ελληνικό ποδόσφαιρο περνάει μια τεράστια κρίση και ο προπονητής δεν είχε τεράστιες επιλογές. Εδώ τα κουκιά είναι μετρημένα. Αυτό που έχει σημασία είναι αν οι επιλογές θα συνοδευτούν με σωστές επιλογές με θετικά αποτελέσματα.

Νομίζω ότι τε τελευταία χρόνια μετά το 2004 υπάρχει μια δυναμική που έχει να κάνει και με τις κληρώσεις, το άστρο, τη νοοτροπία του νικητή και πιστεύω ότι πρέπει να είμαστε προσεκτικοί πριν βγάζουμε συμπεράσματα. Δεν είμαι σούπερ αισιόδοξος, αλλά δεν είμαι και πολύ απαισιόδοξος. Η εθνική ενώ έχει καλές παρουσίες, το τελευταίο διάστημα μου φαίνεται ότι είναι μεταβατικό".


πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: