Πέμπτη 7 Ιουνίου 2012

Δικαίωση και άνοδος για Εθνικό Γαζώρου!!

Δικαίωση και άνοδος για Εθνικό Γαζώρου!
Στην Football League και μάλιστα ως πρωταθλητής από την τρίτη τη τάξει κατηγορία, ανεβαίνει ο Εθνικός Γαζώρου καθώς η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή εκδίκασε υπέρ του την υπόθεση της καταγγελίας του Τύρναβου για το μεταξύ τους παιχνίδι. Στα μπαράζ ανόδου Νίκη Βόλου και Οικονόμος.

Η ομάδα του Τύρναβου κατέφυγε στην αρμόδια αρχή καταγγέλλοντας επίθεση στο πούλμαν της πριν το μεταξύ τους παιχνίδι που είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό μελών της αποστολής. Η ομάδα εντέλει δεν κατέβηκε στο ματς αλλά η Πειθαρχική Επιτροπή της Football League 2 αποφάσισε ότι δεν υπήρχε υπαιτιότητα από την πλευρά του Εθνικού Γαζώρου.

Έτσι κατοχύρωσε το ματς υπέρ του με σκορ 3-0 και τον έστειλε ως πρωταθλητή (σ.σ έφτασε τους 43 βαθμούς με την νίκη) στην Football League.

Η απόφαση που ανακοινώθηκε την Πέμπτη 7/6 αναφέρει τα εξής:

«Η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή της FOOTBALL LEAGUE ΟΠΑΠ- FOOTBALL LEAGUE 2 ΟΠΑΠ συνεκδίκαζει τις καταγγελίες των ομάδων ΤΑΠ ΕΘΝΙΚΟΣ ΓΑΖΩΡΟΥ και ΠΑΕ ΤΙΡΝΑΒΟΣ.
Απορρίπτει ότι κρίθηκε απορριπτέο.
Κατακυρώνει τον μη διεξαχθέντα αγώνα με τέρματα 3-0 υπέρ της ανυπαίτιας ομάδας ΤΑΠ ΕΘΝΙΚΟΣ ΓΑΖΩΡΟΥ.

Επιβάλλει στην ΠΑΕ ΤΙΡΝΑΒΟΣ την πειθαρχική ποινή του χρηματικού προστίμου των δέκα χιλιάδων (10.000) ευρώ (μη τέλεση αγώνα την 20-5-2012)».

* Μετά από αυτή την απόφαση ο Εθνικός Γαζώρου ως πρωταθλητής ανεβαίνει απευθείας στη Β’ Εθνική με 43 βαθμούς και στα μπαράζ της ανόδου πάνε η Νίκη Βόλου (40) και Οικονόμος (39).

Δεν υπάρχουν σχόλια: