Πέμπτη 7 Ιουνίου 2012

Ξεκίνησε με τρεις και προχωράει…!!

Ξεκίνησε με τρεις και προχωράει…
Σε προφορική συμφωνία με τρεις ποδοσφαιριστές προκειμένου να συνεχίσουν να φορούν την φανέλα του και τη νέα σεζόν προχώρησε ο Πανθρακικός. Πιο συγκεκριμένα υπάρχει προφορική συμφωνία με τον Κουτσόπουλο, τον Μίγκα και τον Σαρακατσάνο και η μόνη εκκρεμότητα που μένει είναι να υπογράψουν τα συμβόλαιά τους.

Παράλληλα υπάρχει αισιοδοξία πως θα συνεχίσουν στην ομάδα της Κομοτηνής και οι Στάθης, Μπαϊκαρά και Σκλιοπίδης, οι οποίοι βρίσκονται σε προχωρημένες συζητήσεις.

Η ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι ήρθε σε προφορική συμφωνία με τους ποδοσφαιριστές Δημήτρη Κουτσόπουλο, Αχιλλέα Σαρακατσάνο και Χρήστο Μίνγκα οι οποίοι θα συνεχίσουν να αγωνίζονται με την φανέλα του Πανθρακικού και στην Super League. Οι ποδοσφαιριστές θα βρεθούν την ερχόμενη εβδομάδα στα γραφεία της ΠΑΕ όπου και θα υπογράψουν τα νέα του συμβόλαια.

Επίσης σε προχωρημένο στάδιο βρίσκονται οι συζητήσεις με τους ποδοσφαιριστές Γιάννη Στάθη, Ντενίζ Μπαικαρά και Δημήτρη Σκλιοπίδη και υπάρχει αισιοδοξία πως οι 3 ποδοσφαιριστές θα συνεχίσουν να είναι κάτοικοι Κομοτηνής».

Δεν υπάρχουν σχόλια: