Πέμπτη, 7 Ιουνίου 2012

"Η πρεμιέρα είναι τα πάντα"

Ο Γιώργος Καραγκούνης στη συνέντευξη Τύπου για το ματς με την Πολωνία τόνισε πως "δεν πρέπει να χάσεις το παιχνίδι γιατί είναι το πρώτο. Η πρεμιέρα είναι τα πάντα σε αυτές τις διοργανώσεις".
"Η πρεμιέρα είναι τα πάντα"
Αναλυτικά:
«Σε μια τέτοια διοργάνωση το πρώτο παιχνίδι που είναι και έναρξη είναι σημαντικό. Οπότε είτε πρώτο είναι είτε το τελευταίο ξέρεις ότι τα λάθη δεν επιτρέπονται. Είναι δύσκολες οι στιγμές και εμείς θα προσπαθήσουμε να δώσουμε χαρά στους συμπατριώτες μας», τόνισε αρχικά ο Καραγκούνης.
«Κάθε πρεμιέρα είναι ιδιαίτερη. Εμείς πάμε για τη νίκη. Δεν πρέπει να χάσεις το παιχνίδι γιατί είναι το πρώτο. Η πρεμιέρα είναι τα πάντα σε αυτές τις διοργανώσεις».
Για το αν ξέρουν την Πολωνία, είπε: «Έχουμε δει πράγματα από αυτούς και νομίζω πως θα μας πει ακόμα περισσότερα ο προπονητής μας πριν την αναμέτρηση. Εμείς θα μπούμε στον αγωνιστικό χώρο για το καλύτερο. Είναι σημαντικό που θα παίξουν εντός έδρας, ενώ παρόλο που πολλοί λένε πως φέρνει άγχος, εμείς με 70.000 Έλληνες στο πλευρό μας θα παίζαμε στα ίσια κάθε αντίπαλο. Έχουμε διαβάσει όσο το δυνατόν καλύτερα την Πολωνία και θα το δείξουμε στον αγωνιστικό χώρο».

Δεν υπάρχουν σχόλια: