Πέμπτη, 7 Ιουνίου 2012

Κρίση στη σχέση Μπερλουσκόνι - Γκαλιάνι!!

Κρίση στη σχέση Μπερλουσκόνι - Γκαλιάνι
Σύννεφα στη σχέση του Μπερλουσκόνι με τον Γκαλιάνι, σύμφωνα με την εφημερίδα “Corriere della sera”. Οι δύο άντρες φέρεται να διαφωνούν με τον τρόπο που θα διαχειριστούν τις μεταγραφικές κινήσεις, αφού η φιλοσοφία τους είναι διαφορετική.

Το μεταγραφικό παζάρι ακόμα δεν έχει ξεκινήσει για τη Μίλαν, αλλά είναι ήδη ορατά πολλά προβλήματα. Η ομάδα του Μιλάνου έχει δεχτεί προσφορές τόσο για τον Ιμπραΐμοβιτς, όσο και για τον Τιάγκο Σίλβα, με ποσά που αγγίζουν τα 40 εκατ. ευρώ για τον καθένα. Σε μια περίοδο που το ρευστό - ακόμα και σε συλλόγους όπως η Μίλαν - είναι δυσεύρετο, φαντάζει απίθανο να απορριφθούν αυτές οι προτάσεις.

Παρόλα αυτά ο γενικός διευθυντής της ομάδας, Αντριάνο Γκαλιάνι, έχει απαντήσει αρνητικά σε κάθε κρούση που του έχει γίνει. Πρόθεσή του είναι να κρατήσει στην ομάδα τους κορυφαίους ποδοσφαιριστές και να προσπαθήσει να ενισχύσει το ρόστερ με προσθήκες ποιοτικών, αλλά όχι ιδιαίτερα ακριβών ποδοσφαιριστών.

Αντίθετη είναι η φιλοσοφία του ιδιοκτήτη της ομάδας Σίλβιο Μπερλουσκόνι. Ο πρώην πρωθυπουργός της Ιταλίας τονίζει σε κάθε ευκαιρία πως είναι προτιμότερο να πουληθούν σε καλή τιμή κάποιοι παίκτες και μετά να επενδύσει τα χρήματα που θα εισπράξει σε νέες προσθήκες. Μέριμνα του Μπερλουσκόνι είναι πρώτα να εξισορροπηθεί ο ισολογισμός και μετά να προχωρήσει σε έξοδα.

Να σημειωθεί πως αυτή είναι η πρώτη σοβαρή κρίση στις σχέσεις των δύο ισχυρών αντρών της Μίλαν.


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: