Πέμπτη 7 Ιουνίου 2012

Πόσο κάνει ο σημερινός Λέτο;

Στον Παναθηναϊκό, πάντως, από μάτι σκίζουν! Πριν από έναν χρόνο και λίγο περισσότερο γραφόταν στον ελληνικό Τύπο ότι ο Νίνης είχε πρόταση από την Χόφενχαϊμ.
Πόσο κάνει ο σημερινός Λέτο;
Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα οι Γερμανοί δίνανε 6.5 εκ. ευρώ και από τον Παναθηναϊκό ζητάγανε τουλάχιστον 10 εκ.!
Και τελικά, τι έγινε; Ο Νίνης έφυγε για την Πάρμα δίχως οι πράσινοι να πάρουν δεκάρα τσακιστή. Ενώ κάποτε τούς ξίνιζαν τα 6.5!
Τον χειμώνα φημολογούταν ενδιαφέρον από Τουρκία για τον Λέτο. Και συγκεκριμένα από Γαλατά. Οι Τούρκοι γράφανε για γύρω στα 6 εκ. Από τον Παναθηναϊκό λέγανε ότι θα είναι ευχαριστημένοι το λιγότερο με 8 εκ.
Ο Αργεντίνος, όμως, από τότε έμεινε μισό χρόνο εκτός ουσιαστικά. Και δεν ξέρουμε αν και πότε θα επιστρέψει. Και σε τι κατάσταση. Και, βέβαια, αν τελικά θα αποφύγει το νυστέρι. Διότι αν κάνει επέμβαση, τότε τα πράγματα γίνονται ακόμα δυσκολότερα και για τον παίκτη και για τον Παναθηναϊκό.
Μια ερώτηση μόνο. Αν σήμερα ο Παναθηναϊκός ήθελε να βγάλει τον Λέτο στο σφυρί, μετά από έξι μήνες θεραπείας στην Μπολόνια κι ενώ παραμένει άγνωστο ακόμα και τώρα σε τι κατάσταση είναι το γόνατό του, πόσα λεφτά θα έπιανε; Όσα θα ήθελε πριν από μισό ή ένα χρόνο;

πηγή: sportdog.gr   

Δεν υπάρχουν σχόλια: