Πέμπτη 7 Ιουνίου 2012

"Koύρεμα" 50% στον "Αναστό"!

Το «ψαλίδι» που θα πέσει στο μπάτζετ της επόμενης περιόδου στον ΟΦΗ θα είναι αρκετά μεγάλο και από τις μειώσεις δεν λείπει ούτε η νέα πρόταση προς το Νίκο Αναστόπουλο με τις πληροφορίες να κάνουν λόγο μέχρι και για 50%!
"Koύρεμα" 50% στον "Αναστό"!
Μπορεί τα… «ενδοοικογενειακά» προβλήματα που αντιμετωπίζει ο ΟΦΗ, να μην του έχουν επιτρέψει να ηρεμήσει και να δει με ψυχραιμία την επόμενη ημέρα όμως ήδη έχει γίνει ένα πλάνο και μια προεργασία στο μυαλό των διοικούντων και βεβαίως του προέδρου Σήφη Κορωνάκη.
Όλα αυτά θα τεθούν επί τάπητος στην σημερινή συνεδρίαση του ΔΣ με το θέμα παραμονής του Νίκου Αναστόπουλου να βρίσκεται στην κορυφή της ατζέντας. Άλλωστε, πρέπει να κλείσει πρώτα το θέμα προπονητή ώστε στην συνέχεια να ξεκινήσει ο κύκλος των συζητήσεων με τους ποδοσφαιριστές εν όψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.
Πάντως εύκολη προσέγγιση στο θέμα παραμονής του «Αναστό» δεν μπορεί να γίνει μιας και οι πληροφορίες του Gentikoule αναφέρουν ότι θα γίνει πρόταση για τη νέα χρονιά με μείωση που θα φτάσει το 50%! Το συμβόλαιο του 54χρονου τεχνικού έφτασε την προηγούμενη χρονιά κοντά στις 130.000 ευρώ (συμπεριλαμβανομένης και της εφορίας) ωστόσο κάτι τέτοιο – όπως έχουν αποφασίσει στην ΠΑΕ – δεν μπορεί να ισχύσει και για τη νέα σαιζόν. Άλλωστε, μην ξεχνάμε ότι για την επόμενη αγωνιστική περίοδο δεν υπολογίζεται ένα ποσό της τάξης των2 εκ.ευρώ που έχει εκχωρηθεί σε πρώην και νυν ποδοσφαιριστές. Οπότε, θα πρέπει να παρθούν δραστικές αποφάσεις σε ότι έχει να κάνει με τα έξοδα και το μπάτζετ της νέας χρονιάς.
Αν ο Νίκος Αναστόπουλος δεχτεί την πρόταση που θα του γίνει και παράλληλα αποδεχτεί την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί, τότε θα συνεχίσει στον πάγκο του ΟΦΗ. Σε διαφορετική περίπτωση, ο ικανός τεχνικός – που θεωρείται πετυχημένο το έργο του – θα αποχαιρετήσει την Κρήτη και τον Όμιλο έπειτα από σχεδόν δύο χρόνια.
Πηγή: gentikoule.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: