Πέμπτη 7 Ιουνίου 2012

Ευλογία για "Λύμπε"

To Euro είναι για τον Νίκο Λυμπερόπουλο το ιδανικότερο τέλος στην καριέρα του, όπως δήλωσε ο έμπειρος επιθετικός στη συνέντευξη Τύπου.
Ευλογία για "Λύμπε"
«Θεωρώ πραγματικά ότι είμαι ευλογημένος που βρίσκομαι εδώ. Θεωρώ ότι είναι ευλογία που στο τελείωμα της καριέρας μου βρίσκομαι σε μία τόσο μεγάλη διοργάνωση. Νομίζω πως η μίξη νεαρών παικτών με εμπείρους είναι το ιδανικότερο για μία ομάδα», είπε αρχικά ο επιθετικός της ΑΕκ.

Για το ότι θεωρούν οίκτο οι αντίπαλοι: «Όταν η ομάδα συμμετέχει στο EURO δεν μπορούμε να μιλάμε για οίκτο. Δεν μπορούμε να μιλάμε έτσι. Θα το δούμε στον αγωνιστικό χώρο».

Όπως είπα και πριν είναι. Η ζωή δεν πρέπει να λες ποτέ. Όσον αφορά το να μην χάσουμε για μένα έχει σημασία το αυριανό παιχνίδι. Να έχουμε μία καλή εικόνα, κυριολεκτικά μετα τα 90 λεπτά, να έχουμε ιδρώσει τη φανέλα και να μην μπορούμε να πάρουμε τα πόδια μας».

Για το αν το απολαμβάνουν: «Είναι πραγματικότητα. Δεν το ασπάζομαι τις δηλώσεις του αντίπαλου προπονητή. 50 χιλιάδες Πολωνοί πάνε για να κερδίσει η ομάδα τους και θεωρούν ότι θα νικήσουν».

Δεν υπάρχουν σχόλια: