Παρασκευή 15 Ιουνίου 2012

Γενική Συνέλευση και… γρήγορα!!

Γενική Συνέλευση και… γρήγορα!
Πολύ δύσκολα είναι τα πράγματα στον ΟΦΗ τόσο από διοικητικής, όσο και από οικονομικής πλευράς. Έτσι, οι άνθρωποι της κρητικής ΠΑΕ, προκειμένου να βγάλουν την ομάδα από το αδιέξοδο, θα προσπαθήσουν να οργανώσουν όσο πιο γρηγορότερα γίνεται τη Γενική Συνέλευση.

Από εκεί, πρέπει να προκύψει μία νέα διοίκηση, η οποία χρειάζεται να είναι οικονομικά αρκετά ισχυρή, προκειμένου να λύσει τα πολλά προβλήματα που "ταλανίζουν" τον σύλλογο του Ηρακλείου.

Mάλιστα, εκτός από τα οικονομικά, υπάρχουν και άλλου είδους προβλήματα, όπως εκείνα του ρόστερ και του προπονητή, τα οποία είναι, εξίσου, σημαντικά.

Ωστόσο, ο Γιάννης Παπαματθαιάκης στη συνάντηση της Τετάρτης, στην οποία έδωσαν το «παρών» παλιοί παράγοντες του ΟΦΗ, πρότεινε να υπάρξει μία συνάντηση με τον Βαρδή Βαρδινογιάννη στην Αθήνα.

Στόχος αυτής της συνάντησης, εφόσον γίνει, θα είναι να ζητηθεί οικονομική βοήθεια από τον ισχυρό επιχειρηματία, ο οποίος και πέρυσι είχε βοηθήσει την κρητική ομάδα, δίνοντάς της ένα διόλου ευκαταφρόνητο χρηματικό ποσό.

Βέβαια, δεν είναι σίγουρο πως θα υπάρξει τετ-α-τετ ανάμεσα σε Βαρδή Βαρδινογιάννη και ανθρώπους του ΟΦΗ, καθώς μετά το σκίσιμο της φωτογραφίας του Θόδωρου Βαρδινογιάννη στο «Γεντί Κουλέ», το κλίμα ανάμεσα στις δύο πλευρές είναι «παγωμένο».

Επίσης, σε δηλώσεις του ο πρώην πρόεδρος του ΟΦΗ, Φανούρης Βατσινάς, τόνισε, για άλλη μία φορά, πως κάθε πρόεδρος πρέπει να αναλάβει τα χρέη της θητείας του.


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: