Τετάρτη 6 Ιουνίου 2012

Το βίντεο από κάμερα ασφαλείας που «καρφώνει» τον Ροναλντίνιο!!

Ότι ψιθυριζόταν στη Βραζιλία περί άστατης εξωγηπεδικής ζωής του Ροναλντίνιο, επιβεβαιώνει βίντεο από κάμερα ασφαλείας ξενοδοχείου στο Λονδίνο, όπου είχε καταλύσει η αποστολή της Φλαμένγκο, απαθανατίζοντας τις «πονηρές» επισκέψεις του διεθνούς Βραζιλιάνου επιθετικού σε δωμάτιο γυναίκας.
Ο Ροναλντίνιο κολλάει τα τελευταία του ένσημα στο πρωτάθλημα της χώρας του, ωστόσο δεν θυμίζει σε τίποτα τον ποδοσφαιριστή που έκανε σπουδαία καριέρα στα γήπεδα της Ευρώπης με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα (ενδεικτικό ότι πλέον αγωνίζεται στην Ατλέτικο Μινέιρο) και ένας από τους λόγους δεν είναι άλλος από τα… παραστρατήματά του εκτός γηπέδου.
Ένα από αυτά μάλιστα επιβεβαιώνει βίντεο από κάμερα ασφαλείας ξενοδοχείου του Λονδίνου στο οποίο είχε καταλύσει η Φλαμένγκο, απεικονίζοντας τον «Ρόνι» να πηγαινοέρχεται σε δωμάτιο όπου διέμενε μία γυναίκα.
21:16 Η γυναίκα πηγαίνει στο δωμάτιο.
22:34 Ο Ροναλντίνιο ακολουθεί τη γυναίκα στο δωμάτιό της.
23:00 Ο Ροναλντίνιο βγαίνει από το δωμάτιο χωρίς μπλούζα και παπούτσια.
01:14 Ο Ροναλντίνιο περιμένει στο ασανσέρ με μία μπλούζα στο χέρι.
01:15 Ο Ροναλντίνιο πηγαίνει ξανά στο δωμάτιο της γυναίκας.
09:07 Ο Ροναλντίνιο, αφού φεύγει από το δωμάτιο της γυναίκας, περιμένει το ασανσέρ φορώντας την εμφάνιση της Φλαμένγκο. Σύμφωνα μάλιστα με τις κακές… γλώσσες, όταν μπήκε στο ασανσέρ έπεσε πάνω στον τότε προπονητή του, Βαντερλέι Λουξεμπούργκο…



O άτακτος Ρόνι από sxplVII



πηγή: onsports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: