Τετάρτη 6 Ιουνίου 2012

Αυτόνομη: «Δε θα παραστούμε στη συνέλευση»!

Ανακοίνωση εξέδωσε η «Αυτόνομη Θύρα 10» και αναφέρει μεταξύ άλλων πως κανείς εκπρόσωπός της δε θα δώσει το παρών στη σημερινή κρίσιμη γενική συνέλευση του ΓΣ Ηρακλής.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Στην τελευταία γενική συνέλευση του Γ.Σ. ένα από τα πολλά φαιδρά που ακούσαμε, ήταν οτι αυτοί που δημιούργησαν τα χρέη του συλλόγου δεν εμφανίζονται στις συνελεύσεις και δεν αναλαμβάνουν τις ευθύνες τους γιατί τους φοβίζει η δική μας παρουσία.

Επειδή λοιπόν έφτασε η ώρα να λιώσουν οι καραμέλες, τα ψέμματα και οι γελοιότητες να αποδωμηθούν, έτσι ώστε να σταματήσουν να αποτελούν ευκαιριακές δκαιολογίες, αποφασίσαμε να μην παρεβρεθούμε στη σημερινή γενική συνέλευση όσο κρίσιμη κι αν είναι.

Ορίστε λοιπόν κύριοι, πεδίο δόξης λαμπρό και τα σκυλιά δεμένα!!!
Ορίστε κύριε Παναγόπουλε, κύριε Μπαλακέρα, κύριε Σάκη Λεώνη, κύριε Αρταβάνη, κύριε Τριανταφύλλου. Ορίστε όλοι εσείς που φτάσετε το χρέος του Γ.Σ. σε δυσθεώρητα ύψη, εσείς που καταστρέψατε τα πάντα, ελάτε τώρα να μας σώσετε!

Αφού ακόμα δεν έχει γίνει κοινός τόπος σε όλους μας οτι δεν είναι δυνατόν να περιμένουμε τη σωτηρία από λαμόγια, κλέφτες και εμπρηστές λογιστηρίων και οτι αυτοί οι άνθρωποι πρέπει να εξαναγκαστούν με νομικές διαδικασίες να πληρώσουν, ας χάσουμε και άλλο πολύτιμο χρόνο ρίχνοντας όλα τα βάρη και τα κρίματα στους συνήθης υπόπτους, τους οπαδούς!

Επειδή είμαστε σίγουροι οτι η παρουσία όλων αυτών θα συνοδευτεί από μια τεράστια εισροή χρημάτων στα ταμεία του συλλόγου, προτρέπουμε τη διοίκηση του Γ.Σ. να νοικιάσει ένα ίσως και δύο φορτηγά χρηματαποστολών για να διασφαλιστεί η ασφαλής μεταφορά των εκατομυρίων.

Κλείνοντας θα θέλαμε να τονίσουμε αυτό που βιώνουμε σαν οπαδοί του ΗΡΑΚΛΗ. Οτι δηλαδή ο κόσμος μετά τις εξελίξεις στο χώρο του ποδοσφαίρου, όχι οτι δεν τις περιμέναμε, δείχνει έτοιμος να σηκώσει το γάντι που μας πετά για άλλη μια φορά ο πιλάβιος και η παρέα του. Δίνουμε λίγες μέρες περιθώριο στον επίσημο ΗΡΑΚΛΗ αναμένοντας πρωτοβουλίες πίσω από τις οποίες θα συστρατευθούμε όλοι. Παράλληλα καλούμε όλο τον κόσμο τη Πέμπτη 7/6, στο σύνδεσμο σε μια συνέλευση η οποία θα δώσει και τη τελική μορφή των κινητοποιήσεων οι οποίες είναι πλέον επιβεβλημένες"!

Δεν υπάρχουν σχόλια: