Τετάρτη 6 Ιουνίου 2012

ΓΣ για εκλογή προέδρου!!

ΓΣ για εκλογή προέδρου

Γενική συνέλευση στις 19 του μήνα όρισε την Τρίτη ο ΕΣΑΚΕ. Τα μέλη της διοργανώτριας αρχής της Α1 μπάσκετ όρισαν τη συγκεκριμένη ημερομηνία, ώστε να αναδειχτεί το νέο ΔΣ της Λίγκας.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Τα μέλη του ΔΣ του ΕΣΑΚΕ αποφάσισαν τη σύγκληση Τακτικής Γενικής Συνέλευσης των ΚΑΕ-μελών του Συνδέσμου, την Τρίτη 19/6/2012 και ώρα 16.00, με κύριο θέμα την εκλογή προέδρου νέου Διοικητικού Συμβουλίου του ΕΣΑΚΕ.

Σημειώνεται ότι η καταληκτική ημερομηνία για την κατάθεση των δικαιολογητικών, σχετικά με την υποβολή υποψηφιότητας, είναι η Τρίτη 12/6/2012».

Με νέα ανακοίνωση την ίδια μέρα, η Λίγκα ευχαριστεί όσους συνέβαλαν στο να διεξαχθούν ομαλά οι πέντε τελικοί των πλέι οφ ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

- Την ΚΑΕ Ολυμπιακός και την ΚΑΕ Παναθηναϊκός, για την υπευθυνότητα με την οποία διαχειρίστηκαν τα ζητήματα της εφαρμογής των κανονισμών και της τήρησης των μέτρων ασφαλείας.

- Τον Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού, Πάνο Μπιτσαξή, για την καταλυτική του συνεισφορά στη διαμόρφωση του πλαισίου διεξαγωγής των αγώνων.

- Την Αστυνομία, για την αποτελεσματικότητα που επέδειξε όσον αφορά την εφαρμογή των όσων συμφωνήθηκαν μεταξύ των θεσμικών αρχών (Γ.Γ.Α, ΕΟΚ, ΕΣΑΚΕ)".


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: