Τετάρτη 6 Ιουνίου 2012

Ο Κόντης... τελείωσε!!

Από χθες είχε γίνει γνωστό πως τον Άρη στο σημερινό συμβούλιο της Λίγκας, θα εκπροσωπήσουν οι Αντώνης Ζαμπέτας και Θανάσης Αθανασιάδης, επομένως η παρουσία του Γιάννη Κόντη στα γραφεία όπου επρόκειτο να πραγματοποιηθεί η συνεδρίαση, προκάλεσε ιδιαίτερα ερωτηματικά και απορίες.

Αρκετά λεπτά πριν ξεκινήσει όμως το συμβούλιο οι δύο εκπρόσωποι του Άρη, εκπροσώπησαν πως αυτοί θα δώσουν το παρών στις εργασίες του συμβουλίου (που έμελλε να μην ολοκληρωθεί ποτέ) και δεν υπάρχει ο παραμικρός λόγος παρουσίας του (πρώην πλέον) τεχνικού διευθυντή. Αμέσως μετά, ο Γιάννης Κόντης ασπάστηκε ένα-ένα τα μέλη της Λίγκας και τόνισε στον προεδρεύοντα Γιώργο Μποροβήλο: «Ήρθα να σας αποχαιρετήσω… Εξαιτίας προσωπικών λόγων και ενός οικογενειακού θέματος δεν θα συνεχίσω. Σας ευχαριστώ όλους για τη μέχρι τώρα συνεργασία».

Ο Γιάννης Κόντης ακολούθως αποχώρησε από την αίθουσα, χωρίς να μπορεί να κρύψει τη δυσαρέσκεια του για την όλη εξέλιξη των πραγμάτων. Σήμερα επιβεβαιώθηκε οριστικά πως βρίσκεται στην έξοδο και το μόνο που απομένει να ξεκαθαρίσει είναι το θέμα των οικονομικών εκκρεμοτήτων που υπάρχει ανάμεσα στην ΠΑΕ και στον ίδιο.


πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: