Τετάρτη 6 Ιουνίου 2012

Ιδού οι αποδείξεις του Ηρακλή...!!

Έγγραφα που δικαιώνουν απόλυτα τον Ηρακλή, όταν «φώναζε» πέρυσι πως υπάρχουν κι άλλες ομάδες που δεν έχουν καταθέσει πλήρεις φακέλους, βγήκαν στο φως της δημοσιότητας.
Ιδού οι αποδείξεις του Ηρακλή...
Συγκεκριμένα στο Αντρέα Τραβάρσο, που είναι ο υπεύθυνος αδειοδοτήσεων της UEFA, έφτασε e-mail από τον κ.Δημητρίου και από διεύθυνση που καταλήγει σε «@epo.gr», οπότε γίνεται αντιληπτό ότι πρόκειται για τον Γιώργο Δημητρίου (υπεύθυνος αδειοδοτήσεων της ΕΠΟ), στο οποίο αναφέρει χαρακτηριστικά: «we might have to deal with a dreadful situation having almost half of the Super League clubs relegated».
Η μετάφρασή του δηλαδή είναι ότι: «μπορεί να έχουμε να κάνουμε με μια φοβερή κατάσταση έχοντας σχεδόν τις μισές ομάδες της Σούπερ Λίγκα υποβιβασμένες»! Βέβαια μεγάλη σημασία έχει και η ημερομηνία του εγγράφου, αφού έχει σταλεί στις 10 Μαρτίου του 2011, δηλαδή 21 μέρες πριν την «deadline» που είχε ορίσει η ΕΠΟ για να ρυθμίσουν οι ομάδες τους φακέλους τους.
Όπως είναι φυσικό εγείρονται πολύ μεγάλα ερωτηματικά σχετικά με το πως οι «σχεδόν μισές» ομάδες της Σούπερ Λιγκ, κατέληξαν τελικά να είναι η εξής μία, ο «Γηραιός»...
Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: