Τετάρτη 6 Ιουνίου 2012

Nέος σταθμός στην καριέρα του Ζέεντορφ!!

Nέος σταθμός στην καριέρα του Ζέεντορφ
Κάτοικος Ρίο ντε Τζανέιρο αναμένεται να είναι την επόμενη χρονιά ο Κλάρενς Ζέεντορφ. Σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Βραζιλία, λεπτομέρειες απομένουν έτσι ώστε ο Ολλανδός να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τη Μποταφόγκο.

Το συμβόλαιο του Κλάρενς Ζέεντορφ με τη Μίλαν έληξε και οι δύο πλευρές αποφάσισαν να μην προχωρήσουν σε ανανέωση της συνεργασίας τους. Ο Ολλανδός ποδοσφαιριστής ήταν ελεύθερος να διαπραγματευτεί με όποια ομάδα επιθυμούσε και να επιλέξει με άνεση τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Ο ίδιος στο παρελθόν είχε εκφράσει την επιθυμία του να αγωνιστεί στη Βραζιλία και πιο συγκεκριμένα στο Ρίο. Η επιθυμία του αυτή αναμένεται να πραγματοποιηθεί σύντομα, αφού σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Lance, είναι πολύ κοντά σε συμφωνία με τη Μποταφόγκο.

Τις προηγούμενες μέρες συναντήθηκαν εκπρόσωποι του παίκτη και μέλη της διοίκησης της Μποταφόγκο. Πηγές μέσα από την ομάδα εξέφρασαν τη βεβαιότητα πως η κατάληξη των διαπραγματεύσεων θα είναι ευτυχής.

Να σημειωθεί πως ο Ζέεντορφ είναι παντρεμένος με Βραζιλιάνα και έχει στην κατοχή του ένα πολυτελές διαμέρισμα στη συνοικία Λεμπλόν του Ρίο. Απόλυτα φυσικό, λοιπόν, να θέλει να συνεχίσει εκεί την καριέρα του.


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: