Τετάρτη 6 Ιουνίου 2012

Πριμ-μαμούθ στους Ουκρανούς!!

Πριμ-μαμούθ στους Ουκρανούς
Εγκεφαλικό προκαλεί το ύψος πριμ που έταξε η ουκρανική ποδοσφαιρική ομοσπονδία στους παίκτες της εθνικής τους, εφόσον κατακτήσουν το Euro που συνδιοργανώνουν με την Πολωνία. Συγκεκριμένα, ούτε λίγο, ούτε πολύ οι Ουκρανοί διεθνείς θα μοιραστούν 13 εκατομμύρια ευρώ, όπως ανακοίνωσε ο πρόεδρος της ομοσπονδίας.

Στην πρώτη φάση των ομίλων, για κάθε νίκη που πραγματοποιούν οι διοργανωτές του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, θα ανταμείβονται με 500.000 ευρώ, τα οποία θα μοιράζονται μεταξύ τους ενώ για κάθε ισοπαλία 250.000 ευρώ.
Αν καταφέρουν και προκριθούν από τον τέταρτο όμιλο απέναντι σε Αγγλία, Γαλλία και Σουηδία, τότε η ομοσπονδία θα μοιράσει στην αποστολή των Ουκρανών 2 εκατομμύρια ευρώ, ενώ άλλα τόσα θα μοιραστούν σε πιθανή πρόκριση τους στα ημιτελικά της διοργάνωσης.

Τέλος, αν τους… κάτσουν τα αποτελέσματα και φτάσουν στο «όνειρο» του τελικού, το δωράκι θα είναι 3 εκατομμύρια επιπλέον, ενώ αν σηκώσουν το τρόπαιο θα προσθέσουν στους λογαριασμούς τους 4,5 εκατομμύρια ακόμα.

Σύμφωνοι, η Ουκρανία δεν είναι καν φαβορί για τον τίτλο, ωστόσο κανείς δεν μπορεί να σταματήσει να ελπίζει και με τέτοιο οικονομικό δέλεαρ, τα πόδια παίρνουν «φωτιά».



πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: